THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën

Industriële ramen


industriële ramen

Veel licht in huis is altijd een goed idee. Alleen is niet elk huis gezegend met grote raampartijen. Maar waarom slopen we er niet gewoon een muur uit en plaatsen we daar deze fantastische glazen wanden voor in de plaats? De industriële ramen geven een heel ruimtelijk en open gezicht.

Industriële ramen in scheidingswand

Meer licht in huis laat je huis groter lijken en daarbij is licht ook goed voor je gemoedsstand. De industriële ramen zijn dus ideaal voor jouw huis én voor jou zelf! Plaats de industriële ramen als scheidingswand tussen twee ruimtes. Hoewel de ruimtes van elkaar afgesloten zijn, ervaar je dit niet zo. Op die manier lijkt een interieur veel groter en meer open.

industriële ramenindustriële ramenindustriële ramenindustriële ramenindustriële ramen

Industriële ramen in de badkamer

Op de foto hieronder zijn de industriële ramen gebruikt als deuren voor de douche. Is ook weer eens wat anders dan een douchegordijn die het altijd nét niet zijn. Vooral door de goed gebruikte kleuren een fantastisch inspirerend beeld! industriële ramen

Houten industriële ramen

De meeste industriële ramen waarvan ik foto’s vond hebben de kleur zwart. Ik vond echter een voorbeeld dat het ook anders kan. Dezelfde vormen, maar dan in een hout-look. Dit geeft een totaal ander effect, maar is even mooi. Zorg er wel voor dat de overige houtmaterialen die je gebruikt in dezelfde houtsoort zijn. Zo creëer je rust en blijft jouw interieur in balans.

industriële ramen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

 • Reply
  Michael Meijer
  8 oktober 2016 at 22:12

  Willen prijsopgave van een stalen of houten industriële wand
  Ongeveer 4 meter bij 3 m hoog

  • THESTYLEBOX
   Reply
   THESTYLEBOX
   11 oktober 2016 at 06:33

   Hoi Micheal,

   Je zou een prijsopgave kunnen opvragen bij bijvoorbeeld Roukens, een specialist op het gebied van stalen kozijnen en deuren. Succes!

  Leave a Reply