THESTYLEBOX

Binnenkijker Industrieel interieur

Industrieel appartement


industrieel appartement

WOW. Dat is wat ik vooral denk bij het zien van deze geweldige foto’s van dit industriële appartement. De rust die het uitstraalt vind ik heerlijk, maar daarbij is het niet saai. Check dat plafond dan. En die ramen. Goh. Ik zou er voor tekenen!

Industrieel plafond

De basis van dit industriële appartement is rustig: een witte hoogglans vloer (dat vind ik wel een klein minpuntje) en witte muren. Het industriële plafond vind ik fantastisch (ja, ik zeg het gewoon nog een keer!) , het geeft een echt robuust en stoer effect aan het appartement, zonder alle aandacht op te eisen.

De zwarte stalen ramen horen eigenlijk wel bij een industrieel interieur en de architect heeft daarmee een goede job geleverd in dit appartement. Het zwart komt ook weer goed terug in de rest van het appartement.

industrieel appartement keukenindustrieel appartement lampenindustrieel appartement keukenindustrieel appartement kastenhangmat interieur

Zwart-wit-groen

Een hangmat in de keuken. Dat zie je niet vaak en ik vind het echt een mannending, maar wel enorm leuk. Natuurlijk ook helemaal in stijl van het industriële appartement, in zwart-wit. De zwarte kastenwand vind ik ook fantastisch mooi!

Alleen in de badkamer is kleur toegevoegd: en hoe! Wat een geweldig groen bad staat er in deze verdere zwart-wit badkamer. Geeft een super strak en relaxte sfeer aan de badkamer. Ook is er gekozen voor een kroonluchter, wat ik een verrassende keuze vind in vergelijking met de rest van het industriële appartement. Hét bewijs dat je stijlen kunt combineren in één huis, zolang je maar in een bepaalde kleurstramien blijft.

industrieel appartement badkamerbadkamer badkuipindustrieel appartement badkamerzwart-wit-groen badkamerindustrieel appartement gang
nachtkastje slaapkamerindustrieel appartement werkplek

Wat vind jij van dit industriële appartement?

Bron: crosby-studios.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply