THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Ibiza stijl


ibiza stijl eetkamer

Zin in een continu gevoel van vakantie? Ga dan voor de Ibiza stijl voor in jouw interieur. In deze stijl zie je veel wit, zandkleuren, meestal aangevuld met een kleuraccent. Materialen zijn vaak robuust hout, beton, linnen en doorleefde stoffen. Het geheel geeft veel rust en vaak een luxe- en design-feeling.

De basis

De basis van de Ibiza stijl is wit. Dit begint veelal met een witte, houten vloer, maar je ziet ook vaak een betonlook gietvloer of een houten robuuste vloer. De muren zijn ofwel wit of met kalkverf beschilderd in zandkleuren.

De meubelen zijn wit, afgewisseld met houten meubelen die al een heel aantal jaren meegaan. De Ibiza stijl kenmerkt zich met name door de doorleefde en robuuste materialen die gebruikt worden. Ook wordt er zo nu en dan een kleur gebruikt, zoals het blauwe kastje op bovenstaande foto.

Hieronder zie je alle kleuren en materialen die horen bij de Ibiza stijl. Persoonlijk vind ik het wat te veel van het goede, maar het geeft wel een mooi beeld van wat de stijl inhoudt.

ibiza slaapkamer
ibiza stijl
witte ibiza slaapkamerbeton badkameribiza keuken

Bovenstaande keuken vind ik geweldig en past ook perfect bij de Ibiza stijl. De mooie vormen in combinatie met de houten deurtjes en de blokken hout vormen een geweldig geheel.

Op onderstaande foto zie jeen trap die ik geweldig mooi vind. De betonnen traptreden zijn geweldig met de witte muur en de zwart-wit accessoires. Ik vind trappen nogal snel oubollig en degelijk, maar dit vind ik onwijs gaaf.

betonnen trap

Wat vind jij van de Ibiza stijl?

Bronnen: couleurlocale.eu | vtwonen.nl | 79ideas.org | myblueflamingo.wordpress.com | mydomaine.com | myparadissi.com | nomadicdecorator.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Ibiza sfeer in de tuin - THESTYLEBOX
    29 maart 2017 at 06:43

    […] Wat vind jij van de Ibiza sfeer in de tuin? Ook benieuwd hoe je deze stijl binnen creëert? Lees onze blog over de Ibiza stijl in huis.  […]

  • Leave a Reply