THESTYLEBOX

Binnenkijker Landelijk interieur Modern interieur

Huis met pastel en grijs


huis pastel grijsWelkom in dit lieflijke doch moderne huis! Een binnenkijker met veel wit, grijs en als kleuraccent pastel. Inspiratievol!

Witte basis

De basis is weer mooi wit. Strakke witte muren en op de vloer ligt een grijze betonachtige tegelvloer. In deze kleuren zijn ook de meubelen gekozen. Er staat een strakke witte bank en een grijze meer landelijke fauteuil.  

huis pastel grijs

Pastel kleuraccent

Het bijzondere aan dit huis zijn de details, zoals de inbouwkast die gedeeltelijk in pastel roze is geschilderd. Een heel leuk idee, want je bent snel geneigd om zo’n kast in één kleur te schilderen. Doordat er maar twee plankjes in de pastel kleur zijn geschilderd, krijgt de kleur niet de overhand in de woonkamer. Zo blijft een kleuraccent subtiel. In de rest van het huis zie je weinig kleuraccenten, op het groene kussentje in de fauteuil na. Het schilderij in het huis vind ik fantastisch mooi.

huis pastel grijs huis pastel grijs

Koper, goud en zilver

Persoonlijk ben ik niet zo’n voorstander om koper, goud en zilver te combineren in één ruimte, maar in dit huis gebeurt het wel. Ik ben er nog niet echt over uit wat ik daar van vind. Vind jij dat wel een mooie combinatie?

huis pastel grijs huis pastel grijs

Wat vind jij van dit huis met grijs en pastel?

Bron: greyandscout.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply