THESTYLEBOX

Binnenkijker Industrieel interieur Scandinavisch interieur

Huis met natuurlijke kleuren


leren bank woonkamer

Wanneer er in een huis een bruin leren bank staat dan ben ik sowieso al verkocht. Ik word dan bijzonder geïnteresseerd in de rest van de inrichting. In dit prachtige huis staat zo’n bank en de rest van het interieur is ook fantastisch mooi, vol met natuurlijke kleuren! Kijk je mee?

Lichte basis

De basis van dit huis is wit, alle muren in dit huis hebben een witte laag verf gekregen. Eén muur in de woonkamer is voorzien van houten planken. Op de vloer ligt of een grijzige gietvloer of een kersenhouten vloer. De meubelen in dit huis zijn van natuurlijke materialen met natuurlijke kleuren. Veel leer, hout en rotan. Prachtig mooi.
witte piano

Witte piano

Een piano in huis vind ik altijd fantastisch. Helemaal leuk is dat deze piano en wit is en geweldig is gestyled. De zwarte lijsten met bijpassende posters zijn een leuke eyecatcher op de witte piano.
chesterfield bank
industriele stoelen
leren stoel
natuurlijke woonaccessoires
rotan stoelwoonaccessoireskeuken

Scandinavische keuken

Wát een keuken! Prachtige strakke zwarte keukenkastjes, een marmeren keukenblad en mijn favo metrotegeltjes vormen samen een geweldige Scandinavische keuken. De grote houten keukentafel nodigt uit om te genieten van een heerlijke maaltijd en uitzicht op zwarte industriële deuren is altijd fijn.
scandinavische keukenzwart-wit blauwe keuken
zwart-wit slaapkamer

Chique slaapkamer

De slaapkamer heeft een heel chique bed gekregen met een leuk streepjes dekbed. naast het bed staat een simpel zwart nachtkastje met een leuk schilderij. Mooi geheel!
slaapkamer

Bron: lonny.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply