THESTYLEBOX

Binnenkijker Industrieel interieur Vintage interieur

Huis met leuke do-it-yourselfs


beton hout woonkamer

Do-it-yourselfs doen het altijd goed in een interieur. Daar wordt het allemaal wat meer eigen van vind ik. In de binnenkijker van deze week zie je een heel aantal leuke diy’s die je gemakkelijk thuis kunt toepassen. Van knal blauwe stalen kisten als salontafel tot leren handgrepen in de keuken. Leuk!

Lichte basis

Zoals veel van onze binnenkijkers heeft ook dit huis een lichte en witte basis gekregen. Dit zorgt ervoor dat je helemaal los kunt gaan met materiaal en kleurgebruik. De muren zijn wit en er ligt een lichte laminaatvloer in het huis. Een aantal muren in het huis zijn bewerkt met beton, dit geeft een robuust effect.

Check de trap. Zo tof. Wat anders loze ruimte zou zijn, is nu een keukenblok geworden. Hoe innovatief! De traptreden zijn gemaakt van beton en dit is geweldig in combinatie met de houten balken.

salontafel stalen kisten

DIY salontafel

De salontafel vind ik een echte eyecatcher. De blauwe stalen kisten zijn op elkaar gestapeld en dit vormt een leuk geheel. De kleur vind ik echt prachtig en past perfect in deze woonkamer. De keuken is in dezelfde ruimte en heeft witte kastjes gekregen met leuke diy leren handgreepjes (we schreven er al eens een blog over). Aan de muur zijn leuke accessoires van CocaCola geplaatst. Kleurt gelijk de keuken helemaal op!

keuken diywoonkamer houten balken
bloemen huisbank kussens
diy kantoor

Knallende kleur

Het kantoor van dit huis vind ik super leuk. Het is vrij basic ingericht, maar de poten van het bureau knallen er helemaal uit. Ook de ‘inspiratie muur’ is een leuke toevoeging aan het kantoor.

moodboard kantoor
kleurrijke kinderkamer
kussens kinderkamer
vintage industrieel
badkamer kleur

Wat vind jij van dit huis met DIY’s? 

Bron: boligliv.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply