THESTYLEBOX

Binnenkijker Interieur ideeën Kantoor inspiratie Keuken inspiratie Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Huis met design


wit-roze-slaapkamer
Voor de verandering begin ik deze binnenkijker een keer met de slaapkamer, omdat ik dit de mooiste ruimte van dit huis vind. Een huis vol met prachtig design, maar toch veel sfeer bevat. Een huis waar roze als accentkleur wordt gebruikt en verder veelal zwart-wit is. Kijk je mee?

Roze in de slaapkamer

Deze slaapkamer vind ik perfect in balans. Dit komt alleen al door de witte, strakke muren (favoriet!) en de houten vloer. In de slaapkamer staat een prachtig hout-wit bed en het bekende design tafeltje van HAY. Het vloerkleed, het lampje en het schilderij maken het geheel helemaal af. Dat schilderij vind ik trouwens echt enorm leuk!

Hieronder een andere slaapkamer (ik moest hiervoor 5x kijken voordat ik ontdekte dat het twee verschillende kamers waren). Deze slaapkamer heeft een zelfde soort basis al bovenstaande slaapkamer, maar er staat een ander bed in. Het roze bedlinnen geeft veel sfeer vind ik. Als je dit zo ziet zou je zelf ook wel roze in de slaapkamer willen hebben hè? Ik wel! 

slaapkamer-rozemoderne-slaapkamergrijze-bankwitte-keuken-marmer-hout

Ook in de keuken en woonkamer zie je veel design terugkomen, maar wat nog meer opvalt is de prachtige marmeren ovalen eettafel. Uniek! Ook weer aangekleed met roze accessoires en daardoor is heel het huis perfect in balans.

marmeren-eettafelkleine-werkplek

Klein kantoor

In het huis zijn een aantal werkplekken. Hierboven zie je een perfect voorbeeld van een klein kantoor in huis (daar schreef ik al eens een blog over). Lijkt me echt een heerlijk plekje om rustig aan het werk te gaan. Hieronder zie je een andere werkplek, volgens mij is dit een plek voor de kinderen. De String Design Kast is hiervoor gebruikt. 

string-design-kastzwart-witte-speelkamerveranda-design-stoelen

Bron: insideout.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply