THESTYLEBOX

Binnenkijker Modern interieur

Huis met details


huis details

Neem een giga oud complex in Denemarken, een goede inrichting en een aantal mooie kleuren: hier is het resultaat. Een extreem mooi huis met veel oude details, maar toch modern ingericht. 

Stukje geschiedenis

Het begint al bij de bijzonder mooie buitenkant van het huis en als je dan vervolgens in de gang komt dan weet je het: we hebben te maken met een bijzonder stukje geschiedenis. Kom je daarna het huis zelf binnen dan is deze geschiedenis gecombineerd met veel moderniteit.

huis details huis details huis details

De basis

In het huis ligt een mooi licht houten vloer en de muren zijn veelal wit. In sommige ruimtes hebben een aantal muren een mooie kleur gekregen. Let trouwens ook op de fantastische deuren, een hele goede keuze van de bewoners om authentieke deuren te gebruiken en in het wit te schilderen.

huis detailshuis details huis details

Meubelen

Dit huis staat vol met mooie design meubelen, wat een fantastische tegenhanger is met de oude details van het huis. Er is gekozen voor meubelen in het wit, hout en zwart met een geel kleur accent. Geel zie je terug in het tafeltje, in het snoer van de keuken lamp en in de wereldkaart boven de bank.

huis details huis details

Keuken

Wat een fantastische keuken. Een betonnen muur in combinatie met de zwarte muur, de onwijs gave keukenkastjes en fantastische details. Zeer smaakvol!huis detailshuis detailshuis detailshuis detailshuis details

Badkamer

De badkamer is vrij simpel ingericht, maar het kastje met de wasbak erop springt er helemaal uit. Mooi, oud hout wat perfect past bij de oude details van het huis.huis details

Wat vind jij van dit huis met details en de moderne inrichting?

Bron: fantasticfrank.de

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply