THESTYLEBOX

Tuin & balkon inspiratie

Houten vlonders


hout tuin

Hout in de tuin vind ik prachtig, het geeft zoveel warmte en sfeer aan de inrichting van de tuin. Een manier om hout in de tuin te plaatsen is om houten vlonders te gebruiken. Ik vond een aantal voorbeelden van tuinen met houten vlonders die ik geweldig vind. Ben benieuwd wat jij vindt!

Hout in de tuin

Op het eerste beeld zie je een mooi voorbeeld van houten vlonders in de tuin. Een enorm terras is voorzien van de houten vlonders en de kleur van het hout steekt mooi af tegen het zwarte van het huis. De tuin is ook geweldig aangekleed,  met robuuste houten stoelen en tafels en zwarte accessoires.

Hieronder zie je een voorbeeld dat de houten vlonders ook prima zwart geschilderd kunnen worden. De bewoners van deze tuin hebben de muren van het huis mooi wit gehouden, zodat het een mooi zwart-wit geheel wordt. De planten in allerlei hoogtes zorgen voor een relaxte sfeer in deze tuin.

houten vlonders zwarthouten vlonders houten vlonders patroon houten vlonders tuin vlonders tuin vlonders tuin hout

Combinatie hout-beton

Houten vlonders kun je heel goed combineren met andere vloersoorten in de tuin. Hierboven zie je daar een voorbeeld van een tuin met houten vlonders gecombineerd met een betonnen vloer. Dit zorgt ervoor dat er een apart hoekje ontstaat voor het bankje en daardoor heeft de tuin meer diepte gekregen. Ook de manier waarop de houten vlonders zijn gelegd zorgt voor diepte. Leuk ook dat deze tuin een paar spiegels hebben, hierdoor lijkt de tuin een stuk groter.

Wat vind jij van houten vlonders in de tuin?

Bronnen: polyvore.com | caandesign.com | dutchartmatch.nl | style-files.com | rafa-kids.blogspot.com.es | gardenista.com | desiretoinspire.net

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply