THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie

Houten balken in de badkamer


houten balken badkamer

Ergens heb ik een enorm zwak voor huizen met houten balken. Het geeft een bepaalde allure aan de inrichting en een oud karakter aan een huis. Op Pinterest kom ik vaak fantastische beelden tegen, ook de houten balken in de badkamer komen geregeld langs. Zo mooi! 

Onbeschilderde houten balken

Natuurlijk moet je wel gezegend zijn met een huis met houten balken, wat niet altijd nog veel voorkomt. Mocht je zo’n huis hebben: feel blessed. In sommige gevallen schilderen de bewoners de houten balken in het wit of zwart, maar het is zoveel mooier om de houten balken gewoon in de eigen kleur te laten. houten balken badkamer

Zwart, wit & hout

In de badkamers op de foto’s worden de houten balken vooral gecombineerd met wit en zwart, wat mijn favoriete ‘kleuren’- combinatie is. Het hout van de balken komt vaak terug in de vloer die in de badkamer ligt. In de overige badkamers liggen bruine tegelvloeren. 

houten balken badkamer houten balken badkamerhouten balken badkamer

Strakke lijnen

Bovenstaand beeld vind ik één van de mooiste foto’s uit deze reeks. De houten balken in deze badkamer komen fantastisch mooi uit doordat de muren in het wit zijn geschilderd. Daarnaast is het badkamermeubel geïntegreerd in de muur, waardoor er veel strakke lijnen in de badkamer te vinden zijn.

Bronnen: myscandinavianhome.blogspot.se | archdaily.com | archdaily.com | flickr.com | myscandinavianhome.blogspot.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply