THESTYLEBOX

Interieur ideeën Scandinavisch interieur Woonaccessoires

House Doctor zwart-wit vloerkleed


house doctor zwart-wit vloerkleed-4

Op Instagram is het een ware hit: het House Doctor zwart-wit vloerkleed. Tijd om er op Thestylebox ook eens aandacht aan te schenken. Het vloerkleed heeft een leuke grafische print en wordt vaak gebruikt in Scandinavische inrichtingen. 

Het vloerkleed past overal

De eerste foto is van Milou van vanhetkastjenaardemuur.blogspot.nl, ik volg haar op Instagram en vind haar woonkamer bijzonder inspirerend. Ze heeft haar muur olijfgroen geschilderd en met de grijze bank en het House Doctor vloerkleed passen daar perfect bij! Op de foto hieronder zie je dat het vloerkleed ook mooi kan in een kantoor. Goed gecombineerd met de witte muren en de witte vloer.

house doctor zwart-wit vloerkleedhouse doctor zwart-wit vloerkleed

Het vloerkleed in allerlei formaten

Het House Doctor vloerkleed is verkrijgbaar in allerlei formaten, van héél klein (badmat-formaat) tot enorm groot. Zo kun je het vloerkleed in elke ruimte gebruiken: de woonkamer, slaapkamer en de gang (badkamer kan- niet helemaal daarvoor gemaakt).

house doctor zwart-wit vloerkleed

Combineren met andere printjes

Het House Doctor vloerkleed heeft een redelijk drukke print, maar doordat de kleuren redelijk dicht bij elkaar liggen wordt het niet snel heel té druk. Ik ben aan het leren dat printjes met printjes juist heel mooi kan zijn, dus als je het vloerkleed onder een bank legt dan kunnen daar gerust kussentjes bij met een print. Zo kun je lekker blijven combineren!

house doctor zwart-wit vloerkleed

Bronnen: vanhetkastjenaardemuur.blogspot.nl | vtwonen.nl | decordots.com | designlykke.com |planete-deco.fr

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply