THESTYLEBOX

Persoonlijk Scandinavisch interieur Vintage interieur

Hotspots Brugge: interieur


interieur hotspot brugge

Brugge: wat ben jíj fijn zeg. Met je mooie oude panden, lieve straatjes en geweldige hotspots. Oh, en chocolade. Wafels. IJsjes. JA! Brugge is zó een bezoekje waard. Ik ging er een paar weken geleden heen met mijn zus en we hebben zoveel leuks gezien en lekkers gegeten, dat het niet anders kon dat ik er een blog over zou schrijven. Vandaag de interieurhotspots, later alles over eten! Ben jij ooit in Brugge geweest? 

Scandinavisch design

Goûts et Couleurs
Online had ik een aantal hotspots opgezocht die ik graag wilde bezoeken. Goûts et Couleurs was er daar één van. Een conceptstore vol met mooi Nederlands- en Scandinavisch design. Prachtig ingericht en we werden er zó hebberig van: ‘we gaan hier niet weg zonder dat we iets gekocht hebben’. Oké en toen konden we niet meer kiezen en gingen we met lege handen weg. Hoe dan ook: zo ongelooflijk de moeite waard om even naar toe te gaan. De straat waar Goûts et Couleurs is is ook erg leuk. Er zit nog een mega leuke speelgoedwinkel en wat kleine boetiekjes met vintage kleding en leuke sieraden.

Adres: Ezelstraat 5
Website: gouts-et-couleurs.be

hotspot brugge

Callebert
Deze shop had ik in mijn lijstje opgeschreven als: ‘koffie en design’. We hadden bedacht dat we ’s middags hier een kopje koffie zouden gaan drinken. Toen ik op mijn lijstje keek, zag ik dat we er al waren geweest. Van koffie heb ik weinig gezien. Wel veel mooi design, ze hebben namelijk een ‘Vitra museum’ in de kelder. Winkel is niet erg aantrekkelijk ingericht, maar je kunt wel alle grote merken shoppen en ze hebben een leuke kinderafdeling. In de straat van deze shop zit trouwens echt een TE mooie apotheek.

Adres: Wollestraat 25
Website: callebert.be

design interieur hotspot brugge

Lunabloom
Dit is een leuke winkel voor de moeders onder ons: ‘een conceptstore for happy kids’. Veel mooie merken, té schattige kleding en geweldige spulletjes voor de kinderkamer.

Adres: Eekhoutstraat 17b
Website: lunabloom.be

lunabloom brugge

Naast deze leuke winkels zit er ook nog een Zara Home en een H&M Home. Beide te vinden in de hoofdwinkelstraat.

Binnenkort meer over allerlei leuke eettentjes!

Bronnen: eigen foto’s

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Snapshots November - THESTYLEBOX
    30 november 2015 at 21:20

    […] mijn zus. Was zo’n heerlijk weekend en we zagen veel leuke dingen en kochten veel te veel. Ik schreef er al een blog over de interieurhotspots. // November was ook de herfstmaand en ik houd ervan om bloemen in huis te halen. Wat een prachtige […]

  • Leave a Reply