THESTYLEBOX

Persoonlijk Vintage interieur

Hotspots Brugge: food


bagels brugge hotspot

Een tijdje geleden schreef ik de eerste blog over leuke hotspots in Brugge. Wat een heerlijke stad en wat een heerlijk eten! In deze blog schrijf ik alle tentjes waar we gegeten, gedronken en gesnoept hebben.

Lunch
Sanseria is de eerste bagelsalon van Brugge en direct ook één van de hipste tentjes van deze stad als je het mij vraagt. De vintage inrichting is prachtig en ik ben verliefd op de tegelvloer. De bagels zijn heerlijk en ze smaken naar zelfgemaakt. Ga er heen!

Adres: Predikherenstraat 11
Website:sanseria.be
hotspot brugge

Diner
Jilles
Een hele middag in hoog tempo shoppen maakt wel enigszins hongerig. Een hamburger gaat er dan natuurlijk altijd wel in. Bij Jilles heb je uitgebreid keuze tussen allerlei hamburgers met bijpassende biertjes. Check dat interieur, wauw!

Adres: Braamstraat 10
Website: jilles.be

Jilles brugge
hotspot brugge diner
hamburgers brugge

Koffie en taart
Brugge kent weinig zaakjes waar je écht goede koffie kunt drinken, dus op zondag voelde ik een ongelooflijke drang naar een heerlijke cappuccino. Gelukkig vonden we Vero Caffè: een te leuk koffietentje met home made taart en verse koffie. Prachtig ingericht en een goede sfeer.

Adres: Sint-Jansplein 9
Website: facebook.com/VeroCaffeBrugge

hotspot koffie bruggekoffie-hotspotplant-vero-koffie

Oyya ice bar

Voor té lekker ijs of wafels ga je naar Oyya. Beide echt heerlijk en de inrichting is geweldig. Leuk voor als je een tijdje moet wachten om naar te kijken!

Adres: Noordzandstraat 1
Website: oyya.be

oyya ice bar brugge hotspot

Book and Brunch 
Waar we ook nog heen wilden, maar helaas gesloten was: Book and Brunch. Een tentje waar je boeken kunt kopen onder het genot van een gezonde brunch of ontbijt.

Adres: Garenmarkt 30
Website: booksandbrunch.be

book brunch brugge

Vergeet geen chocola te eten! Chocolateries vind je vooral in de grote winkelstraten (steenstraat of noordzandstraat). Verder: lekker ronddwalen door de kleine straatjes met leuke boetiekjes!

Ben jij ooit in Brugge geweest?

Bronnen: newplacestobe.com | eigen foto | jilles.be | media-cdn.tripadvisor.com | eigen foto  | bpando.org | propvol.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply