THESTYLEBOX

Persoonlijk

Het verhaal achter #tsbkaartjes


zoete liefde tsbkaartjesInmiddels zijn alle #tsbkaartjes verstuurd en het leek me leuk om jullie mee te nemen in het idee en de uitvoering hiervan. Geen kaartje ontvangen? Onder aan deze blog vertel ik je wat je kunt doen. Wel een kaartje ontvangen? Deel een foto van je kaartje op social media met #tsbkaartjes. Dat zouden wij enorm LEUK vinden!  In deze blog vind je al een paar foto’s van deelnemers!

Idee

De winacties waren in volle gang en op een ochtend werd ik wakker met de gedachte: ‘en de ‘verliezers’ dan?’. Mijn brein ratelde en ik kwam op het idee om iedereen een kaartje te sturen met een paar leuke acties van onze favoriete webshops. Gelukkig was de rest van ons team ook erg enthousiast en ik ging als een gek allerlei bedrijven mailen om mee te doen. In een andere blog vertel ik je meer over alle leuke designers en illustrators die hebben meegedaan. Het was echt een feestje om dit allemaal te regelen en te zien hoeveel moois er te koop is in ons land.

Berichtjes sturen

Na een week of wat kwamen de eerste kaartjes binnen en waren de winacties afgelopen. Ik stuurde alle deelnemers een berichtje via Facebook (echt. totaal geen handig systeem) en Instagram. Het was ZO leuk om jullie enthousiaste reacties te lezen. Het waren er vooral erg veel. Ik dacht: er doen hooguit 50 mee, maar ik regel maar wat meer kaartjes: just in case. Niet wetende dat er uiteindelijk 187 mensen wel een cadeautje wilde ontvangen.

Kaartjes schrijven

Heel optimistisch begon ik alle kaartjes met de hand te schrijven, want dat vind ik zo lekker persoonlijk. Na ongeveer 3 dagen schrijven had ik 50 kaartjes beschreven en dat schoot dus niet echt op. Dus besloot ik om maar over te gaan op getypte briefjes. (Die ik volgens mijn zus heel onprofessioneel heb geknipt trouwens, maar goed dat ik geen juf word of iets waar je dat soort dingen netjes moet doen) Ik vond het wel minder leuk om het zo te doen. Maar deadlines van de studie kwamen iets te dichtbij. Daarbij dacht ik: hoe leuk is het dat je een onbeschreven kaartje krijgt? Die kun je nog weer doorsturen!

Wat doen als je geen kaartje hebt gehad?

Even voor de duidelijkheid: we hebben een berichtje gestuurd naar iedereen die heeft deelgenomen aan de winacties. Het volgende geldt dus niet als je geen bericht hebt gehad. Doe dus vooral de volgende keer mee, want deze acties vinden we LEUK. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Heb je een berichtje gehad, maar nog geen kaart ontvangen? Neem dan even contact met mij op via: caroline@thestylebox.nl. Ik ga dan even kijken wat er mis is gegaan.

Deel jij je #tsbkaartje met ons? Net als @byxander, @laurakardol, @bernicedewind en @inspirationbymar

tsbkaartjes

Bedankt voor het meedoen: Zoeteliefde, NinaMaakt, AnnimaalAmsterdam, Annet Weelink Design, Tynke MulderYesiwoodCreative Lab AmsterdamLinda SteenwijkKaartje van Papier, Puurkurk en Stockhome!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply