THESTYLEBOX

Geen categorie

Leg je mooiste herinneringen vast op linnen


Door een fotoalbum bladeren blijft leuk, maar de allermooiste, -leukste en -belangrijkste herinneringen wil je toch liever vaker zien? Die verdienen een mooi plekje aan de muur. En dan het liefst geen klein fotootje, want grote herinneringen verdienen een grote foto. Bijvoorbeeld afgedrukt op een mooi linnen doek. Zo kan je er iedere dag weer van genieten.

herinnering op linnen

Jouw persoonlijke herinnering op linnen?

Wanddecoratie maakt je interieur af. Zonder blijft het toch een beetje kaal, dus iets moois aan de muur mag niet missen! Wil jij graag iets persoonlijks? Dan is een persoonlijke herinnering op linnen ideaal. Zo geef je jouw herinnering een mooie plek en heb je meteen een mooie aankleding voor je wand.

Met een herinnering op linnen maak je jouw interieur uniek. Niemand heeft immers dezelfde afbeelding hangen. En bovendien maakt het je inrichting vertrouwd en eigen, met een echt thuisgevoel.

Dus pak je fotoboeken erbij, blader door de galerij op je telefoon of check je camera. Welke foto verdient een plekje aan jouw muur?

herinnering op linnen boven bank

Hoe werkt het?

Om een herinnering op linnen af te laten drukken, heb je natuurlijk om te beginnen een foto nodig. Dit kan een digitale of afgedrukte foto zijn. Het belangrijkste is dat het een goede scherpe foto is. Anders wordt het beeld op het linnen al snel wazig.

Het makkelijkste is om je herinnering op linnen online te bestellen. Hierbij heb je een ruime keuze uit allerlei formaten en opties. Bovendien werkt het erg makkelijk. Je vult je wensen in, je upload de foto en je bent klaar. Meestal krijg je jouw persoonlijke herinnering op linnen binnen een paar dagen thuisgestuurd. Sommige shops bieden ook een 24-uursservice aan (tegen een meerprijs). Dan kan je jouw herinnering dus de volgende dag al in huis hebben.

Online bestellen niet jouw ding? Dan kan je natuurlijk ook bij een winkel met fotoservice langsgaan om te kijken of zij ook afbeeldingen op linnen afdrukken.

herinnering op linnen canvas

Wat zijn je opties qua formaten?

Je hebt verschillende opties qua formaten. Vaak begint dit bij 20 x 20 cm en loopt het tot formaten van boven een meter. Hierbij geldt natuurlijk: hoe groter de herinnering op linnen, hoe meer je betaalt. Toch is een groot formaat vaak een goede keuze.

Waar hang jij je herinnering op linnen?

Vraag jezelf als eerste af waar je de herinnering op linnen wilt ophangen. Dan kan je vervolgens kijken welk formaat hier mooi zou staan. Is het een kleine ruimte? Dan kan je beter niet voor een mega afbeelding gaan, zodat het er niet propperig uitziet.

Wil je het juist aan een grote muur ophangen? Dan kan je het beste voor een groot formaat kiezen. Zo trekt de herinnering op linnen echt de aandacht naar zich toe. Een kleine afbeelding op een grote muur valt al snel een beetje weg en ziet er raar uit. De verhoudingen kloppen dan niet.

Dus als het kan: ga voor groot.

Een drieluik

Een drieluik blijft ook altijd leuk. Dit zijn drie aparte doeken die je dichtbij elkaar hangt, meestal bijna tegen elkaar aan. Je kan één afbeelding over de drie doeken verdelen of voor drie afbeeldingen kiezen die goed matchen. Dit geeft je herinnering op linnen net iets extra’s.

herinnering op linnen drieluik

Speelse samenstelling

Heb je een heleboel herinneringen die je aan je muur wilt hangen? Dan is het leuk om meerdere kleine formaten bij elkaar te hangen. Je kan voor één formaat kiezen en ze recht naast en onder elkaar hangen. Wil je het wat speelser maken? Dan kan je een fotowand maken met verschillende formaten die je speels door elkaar hangt.

Wat zijn de prijzen?

De prijs van je herinnering op linnen hangt natuurlijk af van het formaat. Ook kunnen de prijzen flink verschillen per aanbieder. Voor het kleinste formaat (30 x 30 cm) kan je over het algemeen uitgaan van zo’n €15. Voor een grote herinnering op linnen (denk aan 100 x 100 cm bijvoorbeeld) zal de prijs waarschijnlijk rond de €100 liggen.

Printen op linnen?

We spreken van herinneringen op linnen, maar wist je dat er eigenlijk niet echt linnen gebruikt wordt? Vroeger werd schilderdoek gemaakt van linnen dat gemaakt werd van vlas. Ook canvas gemaakt van hennep werd vaak gebruikt.

Deze beide opties zijn niet geschikt om op te printen. Dus herinneringen op linnen worden wel zo genoemd, maar eigenlijk worden ze op een ander materiaal afgedrukt. Meestal gaat het om canvas dat gemaakt is van een mix van katoen en polyester. Dit canvas wordt vervolgens ook nog van een speciaal laagje voorzien om de beste printkwaliteit te krijgen.

herinnering op linnen zwart wit

Herinneringenoplinnen.nl

Als je besluit jouw persoonlijke herinnering te laten afdrukken op linnen, heb je de keuze uit een heleboel aanbieders. Een rondje googlen levert je een hele lijst aan mogelijkheden op. De prijs/kwaliteitverhouding kan onderling veel verschillen.

Een bekende en betrouwbare aanbieder is Herinneringenoplinnen.nl. Hier kan je gemakkelijk je wanddeco online bestellen. De website is overzichtelijk en onder het kopje bestellen vind je de optie ‘foto op canvas’. Hier kan je jouw herinnering op “linnen” bestellen. Je volgt enkele eenvoudige stappen waarbij je jouw wensen aangeeft. Bijvoorbeeld het formaat, de afwerking van de zijkanten en eventuele filters. Ook kan je jouw herinnering zwart/wit maken!

Heb jij een leuk idee in gedachten dat je niet terugvindt in de opties? Dan kan je altijd even contact met ze opnemen. Ze helpen je graag om jouw idee te realiseren!

Nadat je besteld hebt, ontvang je jouw herinnering op linnen binnen vier werkdagen. De verzendkosten zijn €4,95. Het maakt niet uit hoeveel canvassen je bestelt, de verzendkosten worden niet hoger.

Wil je jouw herinnering liever binnen 24 uur in huis hebben? Dat kan ook! Je betaalt dan €9,95 in plaats van €4,95. Heb je nog meer haast? Dan kan je er ook voor kiezen om het canvas dezelfde dag nog op te halen bij Herinneringenoplinnen.nl. Dit kan op werkdagen in hun filiaal in Montfoort.

Jouw herinnering op een ander materiaal

Naast “linnen” kan je natuurlijk ook voor andere materialen kiezen om je herinneringen op af te laten drukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van aluminium, metaal of hout? Ook forex is een goede optie. Dit is een lichtgewicht foambord dat enorm sterk is.

Daarnaast zijn de CusttomShapes® van Herinneringenoplinnen.nl een geweldige optie om je eigen kunstwerk te creëren.

herinnering op linnen hout

herinnering op linnen plexiglas

Bekijk ook:
Je ervaringen op muziekfestivals op hoogwaardige canvasafdrukken
Kunst tentoonstellen in huis, zonder te hangen en te boren!
Posters kopen? 5x leuke webshops!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply