THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Herfst interieur ideeën


herfst huis

Ik houd van de herfst! Lekker met een kleedje op de bank of wegdromen bij de open haard. De kleedjes en kussens mogen weer tevoorschijn komen, want het interieur verdient een make-over. In deze blog vertel ik je alles over de interieurtrends voor dit najaar en welke items absoluut niet mogen ontbreken in een herfstproof interieur.

Interieurtrends najaar

De meeste interieurtrends van dit najaar zagen we vorig jaar ook al. Zo is koper ook dit najaar weer een ware trend. Een prachtige warme kleur die wordt gebruikt als accent in huis. Denk bijvoorbeeld aan de koperen draadmand, die op bovenstaande foto te zien is. Ook de botanische trend (ook wel: urban jungle) blijft. Vooral planten zie je veel terug in een botanisch interieur. Verder horen afbeeldingen van bladeren, bloemen en insecten bij deze trend. Hout en marmer zijn natuurlijke materialen die er dit najaar bij horen. De kleuren deze herfst lopen erg uiteen. Zo zul je veel donkere tinten zien, maar ook blauw en veel groen.

herfst accessoireskoper interieurdecoratie herfstgrijze kast

Musthaves herfstproof interieur

Veel kussens en zachte plaids mogen niet ontbreken in een herfstproof interieur. Op onderstaande afbeelding zie je een verzameling van prachtige kussens en een sfeervol plaid. Ook hout past hier goed bij. Zo kunt je een verweerd houten krukje gemakkelijk gebruiken als bijzettafeltje. Vul je vazen met grote takken voor een robuust effect. En wat niet vergeten mag worden is de stolp! Een stolp is een supermooie woonaccessoire waar je van alles in kunt zetten. Zo kun je bijvoorbeeld een cactus in een stolp zetten.

interieur herfstwollen kledendonkere slaapkamer

Bronnen: vtwonen.nl | 101woonideeen.nl | bloglovin.com | mondaytosundayhome.blogspot.nl | afadedpalette.blogspot.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply