THESTYLEBOX

Geen categorie

HAY DLM bijzettafeltje


design bijzettafeltje

Hi HAY DLM bijzettafeltje. Leuk dat je al veel te lang op mijn wensenlijst staat, omdat je ZO mooi en giga praktisch bent. Op een dag zal je in mijn huis staan. Tot die tijd schrijf ik gewoon blogs over je. Zoals deze blog waar jij, het HAY bijzettafeltje de hoofdrol hebt.

HAY bijzettafeltje

Een tijd geleden schreef ik een blog over één van mijn favoriete merken: HAY. Het Scandinavische designmerk heeft zoveel moois in de collectie, maar het HAY bijzettafeltje is toch wel één van mijn favorieten. Je ziet het bijzettafeltje met name in de Scandinavische inrichting, maar als je het goed combineert kan het eigenlijk overal wel. Op bovenstaande foto zie je een Scandinavisch stukje woonkamer met het HAY DLM bijzettafeltje. Helemaal zwart-wit. Hieronder nog zo’n voorbeeld: het zwarte tafeltje past perfect bij de grijze bank en het bruin leren kussentje fleurt de boel weer lekker op.

Hay DLM
DLM bijzettafeltje hay

Combineren met het HAY bijzettafeltje

Bovenstaande foto is mijn favoriet: ik vind de sfeer die de woonkamer uitstraalt heerlijk. Het HAY tafeltje dat hier staat is mintkleurig en dat vind ik een leuke combi met de donker blauwe bank. Leuk om te zien dat het HAY tafeltje gecombineerd wordt het een houten tafel die wat lager is. Dit vind ik trouwens een echte must als je kleine tafeltjes bij de bank neerzet: zorg voor hoogte verschil, maar varieer ook met formaten. Zo wordt het geheel mooi speels!

wit hay dlm tafeltje
wit hay dlm tafeltje
dlm tafeltje

Wat vind jij van het HAY DLM bijzettafeltje? 

Bronnen: backhome.dk | backhome.dk | trendenser.se | homeyohmy.com | thelittledesigncorner.com | idylloghim.blogspot.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply