THESTYLEBOX

Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur

Hangstoel


hangstoel

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een nieuwe fauteuil en mijn oog viel op een mooie hangstoel. Helaas bleek een hangstoel niet mogelijk te zijn in mijn huis, dus zette ik de stoel maar op mijn lange-termijn-voor-als-ik-weer-verhuis-wensenlijst. Het leek me wel leuk om er een blog over te schrijven, om mijn liefde voor de hangstoel met jullie te delen!

Rotan stoel

Rotan blijf je ook dit voorjaar zien en de rotan hangstoel is dan ook perfect voor het interieur van nu. Hierboven zie je een leuk voorbeeld van de hangstoel in een Scandinavische ruimte en hieronder hangt de rotan stoel in een wat modernere kamer. De hangstoel past dus bij elke stijl!

De hangstoel is perfect voor kleinere ruimtes, want hoewel de stoel wel wat plek inneemt is het een erg luchtige stoel. Dit komt doordat de stoel niets aan de onderkant heeft en daarnaast kun je er ook nog eens doorheen kijken.

hangstoel design
hangstoel interieur
hangstoel slaapkamer

Hangstoel in de kinderkamer

De hangstoel kun je in elke ruimte plaatsen. Hierboven zie je een leuk voorbeeld van de hangstoel in de kinderkamer. Het lijkt me een heerlijke ‘hangstoel’ (ja, ambigu) voor kinderen. Je kunt de stoel ook ophangen in de babykamer, perfect om je baby in slaap te schommelen.

De hangstoel is ook verkrijgbaar op een standaard, voor als het – net als bij mij- niet aan het plafond op te hangen is. Dit zou ik alleen doen in grote ruimtes, want het is dan opeens een heel gevaarte. Niet minder leuk!

hangstoel standaard
rotan hangstoel
swing bed

Bronnen: tidbitsandtwine.com | marieclairemaison.com | nicety.livejournal.com | stylemepretty.com | housetohome.co.uk | vtwonen.nl | vtwonen.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    15x Balkon ideeen - THESTYLEBOX
    3 september 2020 at 12:09

    […] Heb je écht geen ruimte op je kleine balkon of wil je extra zitplekken creëren naast de loungebank? Een comfortabele stoel erbij kan nooit kwaad. Naast ‘normale’ tuinstoelen, zijn er ook verschillende andere leuke ideeën voor op het balkon. Denk bijvoorbeeld aan een Papasan stoel of een hangstoel. […]

  • Leave a Reply