THESTYLEBOX

Industrieel interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Hanglamp slaapkamer


zwarte lamp

Een lamp is een belangrijk onderdeel van de slaapkamer. Er zijn eindeloos veel hanglampen waar je uit kunt kiezen. In deze blog laat ik je de vele opties zien; van peertjes tot lampen van katoen.

Basic lamp

De Scandinavische ‘peertjes’ zijn hip! Het werd vroeger als armoedig gezien, maar nu is hij niet meer weg te denken in het interieur. De lamp is minimalistisch en past perfect in een Scandinavische slaapkamer. Maar ook in andere stijlen staan de peertjes erg mooi.

peer lamplamp peerronde lamp

Katoenen lamp

De katoenen lamp staat al lange tijd op mijn wishlist. Ik hoop dat hij ooit in mijn slaapkamer zal hangen! Vooral in een witte slaapkamer staat de lamp erg mooi. De lamp zorgt voor veel sfeer en is een echte eyecatcher in de slaapkamer.

witte lampkatoenen lampverlichting slaapkamer

Papieren lamp

De lamp op onderstaande foto is van papier en heeft een leuk zwart wit patroon. De slaapkamer heeft een rustige witte basis. Hierdoor komt de papieren lamp goed uit en geeft veel sfeer aan de slaapkamer.

lamp slaapkamer

Stoere lamp

Houd je van een stoer interieur? Kies dan voor een grote industriële lamp in je slaapkamer. Combineer de lamp met donkere kleuren en je creëert een stoere slaapkamer.

stoere lamp

Bronnen: 101woonideeen.nl | welke.nl | vtwonen.nl | bloglovin.com | interiorjunkie.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply