THESTYLEBOX

Tuin & balkon inspiratie

Hangende stoel voor balkon of tuin


hangende stoel balkon tuin
De zomer lijkt eindeloos ver weg en in de tuin zitten is er nu eventjes niet bij, maar de winter is de perfecte tijd om na te denken over de inrichting van je tuin of balkon! Lekker dromen over lange zomeravonden met goede wijn en zittend in..wat dacht je van deze hangende stoel?

De hangende stoel past in elke tuin

De hangende stoel is groot en lijkt me heerlijk zitten. Je kunt helemaal in de stoel kruipen en wiegend een goed boek lezen. Naast de enorm praktische voordelen van de hangende stoel is het ook een mooie toevoeging van jouw tuin of balkon. Het zijn echte design elementen die eigenlijk in elke tuin wel past. Met een paar mooie kussens en kleedjes erin maak je de hangende stoel helemaal naar jouw smaak en passend in jouw tuin!

hangende stoel balkon tuin hangende stoel balkon tuin hangende stoel balkon tuin hangende stoel balkon tuin

De hangende stoel van verschillende materialen

De hangende stoel is verkrijgbaar is allerlei varianten en gemaakt van verschillende materialen. De meeste hangende stoelen voor in de tuin of voor op balkon zijn gemaakt van touw. De meest fantastische structuren komen daarbij tevoorschijn. Maar ook de rotanstoelen komen voorbij die door hun bruine kleur één worden met de natuur van de tuin. Zie jij jezelf al schommelend zitten komende zomer?

hangende stoel balkon tuin hangende stoel balkon tuin

Bronnen: leuchtend-grau.blogspot.nl | style-files.com | urbanliving.se | anthropologie.eu | paulinaarcklin.nl | sfgirlbybay.com | 4.bp.blogspot.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    20x Tuin ideeën - THESTYLEBOX
    10 januari 2020 at 07:00

    […] Heb je een pergola of overdekt terras? Geef jezelf een fantastische wegdroomplek in de vorm van een hangstoel. Met comfortabele kussens en een dekentje zit je hier heerlijk van het uitzicht te genieten, tijdschriften te lezen of een kop koffie te drinken. Meer inspiratie voor hangstoelen vind je in dit artikel. […]

  • Leave a Reply