THESTYLEBOX

Interieur ideeën Klassiek interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur

Gympaard in interieur


gymbok interieur

Unieke en bijzondere woonaccessoires in huis vind ik enorm leuk. Het maakt een huis net dat klein beetje meer eigen. Een goed voorbeeld van een unieke woonaccessoire in huis is het gympaard.

Bruin leer

Een gympaard in huis klink een beetje gek vind ik zelf. Maar laat ik wat voordelen opnoemen. 1. Bruin leer. Ja, mijn favo materiaalsoort voor in huis en een gympaard is vrijwel altijd gemaakt van bruin leer. Mooi dus. 2. Multi toepasbaar. Je kunt er een bank van maken bij de eettafel door of een laag gympaard te kopen, de poten kort te zagen of er gewoon andere poten onder te plaatsen. Of je plaats een gympaard gewoon als accessoire in huis. 3. Kan overal. In de eetkamer, kantoor of slaapkamer.
gympaard gympaard bruin leer

Diverse stijlen

Een gympaard vind je in allerlei stijlen interieurs. Van een Scandinavische stijl tot een stoer en robuust interieur of klassiek. Eigenlijk past een gympaard in elk interieur.

gympaard interieur

Waar te koop?

Een gympaard is gebruikt in de gymzaal en je moet dus goed zoeken in de kringloop of op marktplaats. Een aantal webshops waar een gympaard verkocht wordt: oldwood.nl en brutamsterdam.nl.
gympaard woonkamer

Wat vind jij van een gympaard in het interieur?
Bronnen: madaboutthehouse.com | style-files.com | haztajidizajn.blog.hu | finderskeepersmarketinc.blogspot.com | hajottamolla.blogspot.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply