THESTYLEBOX

Woonaccessoires

Grote fotolijst


grote fotolijst

Er was eens een tijd dat we hele wanden volhingen met kleine fotolijstjes, vandaag hangen we het liefst een paar grote fotolijsten aan de muur. Met een fijne quote, een design print of een eigen gemaakte foto. Hoe groter de fotolijst, hoe beter! Het leuke aan een fotolijst is dat je de inhoud van de lijst geregeld kunt wisselen. In de zomer meer kleur in huis? Vervang de posters in de fotolijsten! Daarnaast kun je de fotolijsten ophangen, op een dressoir neerzetten of gewoon op de grond plaatsen. Ideaal! 

Houten fotolijst

Grote fotolijsten zijn te vinden in allerlei uitvoeringen. Ik vond een aantal mooie voorbeelden van de houten fotolijst. Door de houtkleur komt de print in de fotolijst goed uit en de lijst is op zichzelf ook al een pronkstuk voor in huis. In de houten fotolijst zie je vaak rustige prints met een witte achtergrond. Vooral die lieflijke koalabeer vind ik erg leuk en erg origineel.

grote fotolijst grote fotolijst grote fotolijstgrote fotolijst

Zwart- wit fotolijst

En natuurlijk hebben we daar ook de zwart of witte fotolijsten. Wat opvalt is dat in de meeste lijsten ook gevuld worden met een zwart – wit poster. Het leuke daaraan is dat je verschillende (drukke) prints, quotes en designs bij elkaar kunt hangen, zonder dat het een chaos wordt. Daarnaast worden zwarte fotolijsten zelden met witte fotolijsten gemixt, zodat er op die manier ook een balans ontstaat.

grote fotolijstgrote fotolijstgrote fotolijstgrote fotolijstgrote fotolijst grote fotolijst grote fotolijst grote fotolijstgrote fotolijst

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply