THESTYLEBOX

Slaapkamer inspiratie

Groene slaapkamer


groene slaapkamer

Groen is een kleur uit de natuur en doet vooral denken aan groene grasvelden, groene bomen en nieuwe plantjes. Niet heel gek dat groen een rustgevende kleur is en daarom perfect in de slaapkamer past. Vandaag een aantal mooie groene slaapkamers op de blog om je te inspireren!

Natuurlijke look

De groene slaapkamer die je ziet op de eerste foto heeft een heel bijzonder kleur groen op de muur. De verf is daarnaast op een aparte manier aangebracht, waardoor het een natuurlijke look krijgt. Ik vind het fantastisch mooi! Op de twee foto’s hieronder is mintgroene kleur aangebracht, wat natuurlijk helemaal hip is tegenwoordig.

groene slaapkamergroene slaapkamergroene slaapkamer

Breng in balans

De groene kleur op de slaapkamer hierboven doet me denken aan het bos. De diep groene kleur doet het mooi in combinatie met wit en het hout van het bed. Daarnaast past het vloerkleed er ook enorm goed bij. Het groen op de muur op de foto hieronder vind ik persoonlijk iets minder mooi, maar ik ben ook niet echt van de felle kleuren op de muur. De bewoners hebben de felle kleur wel mooi in balans gebracht met de witte gordijnen en de houten vloer. Wat vind jij van de groene slaapkamer? groene slaapkamer

Bronnen: decouvrirdesign.com | frenchbydesignblog.com | stylizimoblog.com | ruemag.com | lebazardalison.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply