THESTYLEBOX

Meubels

Gotta love the Eames chair


eames chair

Wij houdt er niet van de welbekende Eames chair? Het design van Charles en Ray Eames stamt uit het jaar 1950, maar is vandaag de dag nog steeds niet weg te denken uit onze interieurs! De stoel zie je het meest in zwart of wit, maar de Eames chair is ook verkrijgbaar in allerlei andere kleuren. Er is eigenlijk altijd wel een match tussen de Eames chair en jouw woonruimte!

Keuze met de Eames chair

Als je eenmaal een lichtelijke koopdrang krijg bij het zien van de Eames chair, dan zijn er nog een aantal keuzemogelijkheden. Bijvoorbeeld de kleur, ga je voor een zwarte stoel, wit of liever een echte knalkeur? Maar daarnaast heb je ook keuze in het onderstel van de design stoel. Zo zie je de Eames chair vaak met houten frame, maar ook het ijzeren frame zie je steeds vaker.

eames chair

eames chaireames chaireames chaireames chair

Verschillende modellen Eames chair

Alle Eames chairs hebben een naam gekregen. Om het (online) zoeken naar de juiste stoel voor jou te vergemakkelijken heb ik de modellen op een rijtje gezet:
DSW: eetkamerstoel met houten frame
DSR: eetkamerstoel met ijzeren frame
DAW: stoel met leuningen met houten frame
DAR: stoel met leuningen met ijzeren frame
RAR: schommelstoel
Welke Eames chair heeft jouw voorkeur?

eames chair

Bronnen: woontrendz.nl | nordicdesign.ca | 79ideas.org | hegeinfrance.com | weheartit.com | bykiki.se | foreverlovecom.blogspot.no

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply