THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Modern interieur

Gestuukte muren in de badkamer


gestuukte muren badkamer zandkleur

De badkamer is dé plek waar je wilt relaxen na een lange werkdag. Een manier om rust in de badkamer te creëren is om de muren rustig te houden. Gestuukte muren in de badkamer zijn daarom een echte uitkomst. Dit betekent niet direct dat de badkamer ook saai wordt, maar het kan juist een strak en toch sfeervol worden. Ik geef je een aantal tips!

Strakke muren badkamer

Het mooie aan de gestuukte muren in de badkamer vind ik dat het wat meer één geheel wordt met de rest van het huis. Het is sowieso een goed plan om strakke muren te gebruiken als je de slaapkamer en badkamer in één hebt.

Wanneer je wilt gaan voor gestuukte muren in de badkamer dan heb je nog heel wat keuzes te maken. Voor welke kleur ga je bijvoorbeeld? Op de eerste foto zie je een badkamer met een kleurenpalet van zandkleur, wit en hout. Prachtig geheel vind ik het. De zandkleur is als een lambrisering in de badkamer aangebracht en het steekt mooi af tegen het witte bad. Geweldig vind ik ook dat de wastafel als ware uit de muur lijkt te komen. Dit geeft een strak effect en creëert rust in de badkamer.

beton look muren badkamer

Betonlook badkamer

Ook wanneer je een betoonlook wilt creëren in de badkamer zijn gestuukte muren niet te missen. Op bovenstaande en onderstaande foto zie je twee mooie voorbeelden. Natuurlijk kun je er wel voor kiezen om een tegelvloer te gebruiken in de badkamer. Een gietvloer kan ook, om een extra moderne look aan de badkamer te geven.

gestuukte muren badkamergestuukte muren badkamer
strakke muren badkamer
zwart-wit badkamer

Wanneer je de muren gaat stuken dan moet dit wel op een speciale manier gebeuren, de muur moet natuurlijk waterdicht en stootvast zijn. Daarom is het belangrijk om materialen te gebruiken die tegen vocht kunnen. Laat je goed inlichten bij een speciaalzaak.

Bronnen: aprilandmaystudio.blogspot.nl | bloodandchampagne.com | desiretoinspire.net | funksjonelt.com | flipandstyle.com | tradewindsimports.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply