THESTYLEBOX

Meubels Slaapkamer inspiratie

Geschilderde kledingkast


geschilderde kledingkast

Ieder huis zou een geschilderde kast moeten hebben vind ik. Het is namelijk een eigen kunstwerkje. Een goed voorbeeld van een geschilderde kast is de kledingkast voor in de slaapkamer; schilderbaar in elk gewenste kleur! 

Roze kledingkast

De geschilderde kledingkast op de eerste foto is mijn favoriet, de roze kleur vind ik fantastisch. Zeker in combinatie met de kleur op de muur en het mooie vloerkleed. Daarnaast is de kast zelf ook ontzettend gaaf!geschilderde kledingkast

Meubels met een verhaal

Een geschilderde kledingkast begint bij een zoektocht naar een geschikte kledingkast. De plaatselijke kringloop biedt meestal uitkomst, daar vind je gegarandeerd een geschikte kledingkast voor een zacht prijsje. Op Marktplaats kun je ook slagen. Het leukst is eigenlijk als je een familiestuk in huis haalt, want dan heeft de oude kast ook een echt verhaal. Dat geeft wat persoonlijkheid aan de slaapkamer! 

geschilderde kledingkastgeschilderde kledingkast

Kies de juiste kleur

Bij het vinden van de perfecte kledingkast ga je op zoek naar een geschikte kleur om de kast mee te schilderen. Een optie is om te gaan voor wit, zwart of grijs; waar je op de foto’s hieronder een paar ideale voorbeelden van ziet. Wil je wat kleur aanbrengen in huis? Dan kun je ook voor een knal kleur gaan, je hebt al een gele kast gezien en hierboven zie je ook een hele mooie turquoise kast. Een echte eyecatcher! 

geschilderde kledingkastgeschilderde kledingkast

Bronnen: apartmenttherapy.com | digthisdesign.net | mommo-design.blogspot.it |  boligliv.dk | nordicbliss.co.uk | designsponge.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply