THESTYLEBOX

Binnenkijker Industrieel interieur Scandinavisch interieur

Gerenoveerde boerderij in Scandinavische stijl


witte vakkenkast

Welkom in prachtige huis. De bewoners knapten deze boerderij op en maakten er een huis van om bij weg te dromen. Get inspired!

Minimalistische inrichting

Al bij binnenkomst valt het prachtige interieur je op. In de hal zijn industriële stalen ramen geplaatst. Er ligt een stoere, betonnen vloer. De oude, houten balken zijn behouden en geven veel sfeer aan het interieur. In de woonkamer is een waanzinnig grote vakkenkast gemaakt. De bewoonster van dit huis is designer. In deze kast kan ze al haar mooie spullen kwijt en dit is dan ook hetgeen waar ze het meest trots op is in het huis.

stalen ramen binnenkijkerwoonkamer binnenkijkeropen haard woonkamerkeuken binnenkijker

Slaapkamer vol design

De slaapkamer vind ik het mooist van dit prachtige huis. Het is rustig en eenvoudig gehouden. De muren zijn wit geschilderd en er ligt een lichte houten vloer. Het dekbed en het schilderij zorgen voor een warme sfeer. Het schilderij is gemaakt door Julie von Lotzbeck. De tafel naast het bed is ontworpen en gemaakt door Kasper Ronn. De grijze lamp is van het designmerk Trash Me. Benieuwd naar meer van deze lamp? Caroline schreef hier eerder een blog over. De grijze sprei is van Hay. De kussens zijn van Place de Bleu en Hay. Hieronder zie je een foto van de werkplek. Ook de werkplek is heel eenvoudig en minimalistisch. De strakke witte muren, de houten balken en de zwarte stoel en lamp zijn een prachtige combinatie in deze ruimte.

slaapkamer binnenkijkerwerkplek binnenkijker

Wat vind jij van dit huis?

Bron: femina.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    De 5 favorieten van.. #2 - THESTYLEBOX
    15 januari 2016 at 08:01

    […] Scandinavische binnenkijker Over deze binnenkijker schreef ik pas een blog, die je hier kunt lezen. De binnenkijker is een boerderij die omgetoverd is in Scandinavische stijl. De […]

  • Leave a Reply