THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Colour your life: een gekleurde eyecatcher in huis!


gekleurde eyecatcher

Nu het zonnetje zich steeds vaker laat zien, ben ik weer toe aan kleur. Ik ben er nog niet helemaal over uit welke kleur het moet worden (ik denk mintgroen/pastelkleuren), dus ik zocht wat inspiratie. Ik vond hele mooie plaatjes waar één element een kleur heeft. Deze verzamelde ik en toen ontstond de blog: Colour your life: haal een gekleurde eyecatcher in huis!

Gekleurde stoel

Een manier om kleur in huis te halen is om een gekleurde stoel als eyecatcher te kopen. Hierboven zie je daar een goed voorbeeld van. Een knal gele Eeames chair staat te shinen in een woonkamer die verder wit en rustig is. De gekleurde stoel knalt er helemaal uit en dat vind ik tof.

Hieronder zie je een keuken met twee fel groene krukjes die heerlijk opvallen. Op andere plekken in de keuken komt het groen subtiel weer terug, wat ik een super goede keuze vind. Toch blijven de krukjes de show stelen.

gekleurde krukjes
geschilderde stoelen
mint groene eames chair
neon eyecatcher huis

Neonkleur

Neonkleur is wellicht passé, maar hee. Ergens blijft het ook wel gewoon leuk. Zoals het krukje op bovenstaande foto. Je kunt er – zegmaar- niet omheen. Sterker nog, een neon item kan een hele stoere eyecatcher zijn in elk interieur. Het snoer van de lamp en de theedoek passen er ook helemaal goed bij.

Hieronder is een stellingkast in een neonkleur geschilderd. In de verder witte ruimte knalt ‘ie er letterlijk uit. Je moet er van houden. Ik vind het wel wat hebben. Een eyecatcher is het sowieso!

neon huis

Wat vind jij van een gekleurde eyecatcher in huis? Ga je ervoor? Laat het ons weten!

Bronnen: planete-deco.fr | thedesignfiles.net | joliplace.com | homestyle.co.nz | riazzoli.blogspot.de | apartca-blog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply