THESTYLEBOX

Woonkamer inspiratie

Gekleurde bank woonkamer


gekleurde bank woonkamer

Normaal gesproken plaats ik vooral blogs met veel zwart-wit-hout inspiratie. Totdat ik bedacht dat er ook mensen zijn die van kleur houden. Veel kleur. Soms kom ik op Instagram of Pinterest woonkamers tegen met een gekleurde bank. Hoewel ik daar zelf nooit voor zou kiezen vind ik het bij anderen heel leuk en bewonder ik het lef van de bewoners. 

Goed gecombineerd

Op de eerste foto staat een bank in een roze-koraal-achtige kleur die ik erg mooi vind. Zeker in combinatie met de witte muren, de donkere vloer, het witte vloerkleed en de zwart-wit kussentjes een geslaagd geheel. Op deze manier is een gekleurde bank in mijn woonkamer nog wel het overwegen waard.

gekleurde bank woonkamer

De bank als middelpunt

De gekleurde bank die in de woonkamer hierboven staat vind ik ook erg mooi. Doordat de rest van de woonkamer rustig is gehouden en vooral binnen de bruintinten blijft is de bank een echt middelpunt! gekleurde bank woonkamergekleurde bank woonkamer

Baby/ Barbie roze

Op bovenstaande foto’s zag je vooral de gekleurde bank in de woonkamer met kleuren die wat minder opvallend zijn dan de foto’s die je nu gaat zien. Ik ben vooral heel benieuwd wat jullie vinden van de baby (of Barbie) roze bank! Ik vind zelf het model van het bankje vooral erg leuk..

gekleurde bank woonkamergekleurde bank woonkamergekleurde bank woonkamer

Bronnen: bkcsquared.com |freshideen.com | admagazine.fr | bykoket.com | planete-deco.fr|bestfriendsforfrosting.com | casasugar.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply