THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Gekleurd vloerkleed


gekleurd vloerkleed
Een vloerkleed brengt losse elementen bij elkaar. Eigenlijk een must have voor elk interieur dus! Gelukkig zijn er vele soorten en maten te vinden bij allerlei (online) woonwinkels. Vandaag speciale aandacht voor het gekleurde vloedkleed, omdat deze donkere dagen wel wat kleur kunnen gebruiken! 

Extra gezelligheid met gekleurd vloerkleed

Normaal gesproken ben ik meer van zwart-wit en natuurtinten, maar bij het zien van deze foto’s werd ik toch wel enthousiast van het gekleurde vloerkleed. Het fijne van het gekleurde vloerkleed is dat het toepasbaar is in vrijwel elk interieur. Oké, behalve als je al heel veel printjes in je kamer hebt. Dan wordt het geheel wat druk. Zolang de muren rustig in één kleur zijn dan kan het gekleurde vloerkleed nét dat beetje extra gezelligheid geven. Hoewel het goed is dat de muren rustig zijn bij het gekleurde vloerkleed, kunnen printjes wel goed gecombineerd worden met andere printjes. Blijf hierbij wel in dezelfde kleuren, zodat er toch rust in de kamer blijft.

gekleurd vloerkleed gekleurd vloerkleed gekleurd vloerkleedgekleurd vloerkleed gekleurd vloerkleed gekleurd vloerkleed gekleurd vloerkleed gekleurd vloerkleedgekleurd vloerkleed gekleurd vloerkleed gekleurd-vloerkleed-15

Gekleurd vloerkleed in natuurkleur

Het beeld hieronder is mijn favoriet. Er gebeurt heel veel, maar toch is het één geheel. Dit komt vooral doordat de kleuren herhaaldelijk terugkomen. Zo is het gekleurde vloerkleed in natuurtinten en dit komt ook weer terug in de ronde poster en de tafeltjes. Op de bank liggen voornamelijk zwart-wit kussens die echt heel goed passen bij elkaar passen en daarmee gezamenlijk ook bij het gekleurde vloerkleed.

gekleurd vloerkleed

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply