THESTYLEBOX

Woonaccessoires

Gebreide poef


gebreide zitzak

Een tijdje terug schreef ik al een blog over 6x de poef voor in de woonkamer. Eén van de 6 poefs was de gebreide poef. Ik vind de gebreide poef zó leuk en schrijf er daarom nog een aparte blog over. Ik vond namelijk nog een aantal hele mooie versies, waaronder een aantal design poefs. Zo leuk om te zien dat ontwerpers met zo’n ‘standaard’ product aan de slag gaan en er dan iets heel eigens van maken. Daar word ik blij van!

Design poef

Op de eerste foto zie je een leuk voorbeeld van de gebreide poef die net wat anders is dan normaal. Oké, niet ‘net’. Deze gebreide poef is namelijk huge. Heerlijk om lekker op te luieren lijkt mij. Het mooie aan deze design poef is dat het gebreid is door vrouwen uit Nepal die werken volgens Fair Trade principes. Ik voel hier een win-win-situatie.

Zelf ben ik giga fan van onderstaande poefs, die de leuke naam ‘The Knotty’ hebben gekregen. De gebreide poef dankt haar naam aan de productiemethode dat is geïnspireerd bij de oude manier van weven, knopen en het maken van manden. De design poefs worden met de hand gemaakt en het materiaal is speciaal ontwikkeld voor deze poefs.

design poefknotty pouf
design gebreide poefgebreide poef
grijze poef
poef woonkamer

Gebreide poefs in elke prijsklasse

Naast de kostbare, design poefs kun je ook gaan voor wat standaard gebreide poefs. Deze poefs vind je in diverse woonwinkels. Van Loods 5 tot Kwantum en HEMA. Altijd fijn wanneer een woonaccessoire verkrijgbaar is in iedere prijsklasse. Ideaal!

vierkante poef

Welke gebreide poef is jouw favoriet?

Bronnen: couleurlocale.eu | kumeko.com | kumeko.com | dwell.com | stylemepretty.com | urbanoutfitters.com | greige.co.uk | apartmenttherapy.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply