THESTYLEBOX

Friday favorites

Friday favorites #9


exota limonade
In de Friday Favorites vandaag: Exota limonade, Koekwaus, Poster ‘Leafs’, Mike Posner en Massimo Dutti!

1. Exota limonade: ‘met echte suiker’

Exota – hét limonademerk van de jaren 50 – is terug. In een nieuw, hippig jasje. Een beetje van toen en wat meer van nu. Het leuke is dat de Exota limonade echte suiker bevat en dat dit ook goed zichtbaar op de verpakking staat. Op basis van deze eerlijke informatie bepaal je zelf of je je waagt aan deze zoete verleiding..

Site // Facebook // Te koop bij diverse winkels en horecagelegenheden door heel Nederland.

2. Koekwaus Den Boschkoekwaus den bosch
Den Bosch wordt met de dag leuker. De ene conceptstore na de andere hipster koffietent vindt een weg naar deze zuidelijke stad. Koekwaus vind ik één van de leukste conceptstores van de stad van de Bossche Bollen. Alle mooie en duurzame merken zijn aanwezig en je brengt er zo veel te veel tijd door (en geeft net een beetje teveel geld uit..).

Facebook // site

3. Poster ‘Leafs’poster leafsPosters vind ik een must voor elk interieur. Geregeld ben ik op zoek naar nieuwe varianten. Bij één van mijn favoriete webshops Stockhome vond ik de poster ‘Leafs’. Simpel; prachtig mooi.

4. At Night, alone – Mike Posner
Ken je dat liedje ‘cooler than me’ nog? Echt zo’n lekker meedreun-nummer die waarschijnlijk iedereen wel kent. Die beste man- Mike Posner- heeft een nieuw album. Wel compleet andere muziek dan in 2010 toen het genoemde liedje een hit was. Ik vind ‘At Night, alone’ een lekker plaatje.

5. Massimo Dutti
trui massimodutti

Een paar weken geleden was ik met vrienden in Lissabon. Toen we een middagje gingen shoppen concludeerde een vriend dat ik ’te degelijk’ gekleed ga (ik houd gewoon heel erg van bloesjes en streepjes- niets mis mee toch?!). Bij Tommy mocht ik niet meer kopen. Op een dag was de bewuste vriend niet mee en we kwamen Massimo Dutti tegen. Winkel met een grote letter D, want degelijk is ’t wel. Maar mooi. Zo mooi. Ik kocht o.a. bovenstaande trui en ik ben er fan van. ‘Een echte Lissabon-trui’. Beetje jammer toen ik de week erop door Den Haag liep en deze winkel weer zag. Kwam er toen ook pas achter dat het een winkel uit Milaan is en zelfs in Groningen gezeten heeft. Maar hee. De trui is nog steeds écht Lissabons en voortaan kan ik in Nederland alsnog blijven shoppen bij Massimo Dutti.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply