THESTYLEBOX

Friday favorites Groningen Interieur ideeën Kantoor inspiratie Lifestyle Persoonlijk Woonaccessoires

Friday favorites #10


kantoor muurinspiratie

Dag laatste dag van de week: fijn dat je het weekend komt inluiden. Zoals elke week deze week weer een Friday Favorites online. Hierin verzamelen Joëlle en ik al het moois dat we in een week zijn tegen gekomen. Dit keer het kantoor van remadewithlove, handgemaakte kaartjes van een vriendin, een handgemaakt armbandje en Spaak- de nieuwe aanwinst voor Groningen!


1. Muurinspiratie voor kantoor 
Anne van Remadewithlove.nl heeft een super leuk kantoor bij haar thuis ingericht. De muur heeft ze geschilderd in een geweldige kleur geel. Lijkt me echt een heerlijk kantoor om in te werken.

2. Kaartjes Maaike 
handgeschreven kaartjes maaike dijkstra

Een vriendin maakt zo nu en dan een handgetekend kaartje. Ik vind ze prachtig en bestel er daarom zo nu en dan één of meer op maat. Persoonlijk vind ik dat ze hier wat meer mee moet gaan doen. Zullen we haar aanmoedigen? Check Maaikes instragram voor meer!

3. Gouden armbandje 
gouden armbandje

Via Etsy vond ik dit super mooie gouden armbandje. Ik ben echt dol op hele fijne sieraden en mijn arm moet nodig gevuld worden met dit soort mooie accessoires. Doen?

Het armbandje kost 19,12 excl. verzendkosten.

4. Spaak
spaak groningen

In Groningen zit een nieuw tentje: Spaak. Ze noemen zich hét fietscafé van Groningen. Speciaal voor wielrenners, fietsers en koffieliefhebbers. Je kunt er – onder het genot van een kopje koffie – fietsen, onderdelen en accessoires kopen. Daarnaast is er een werkplaats waar je ook zelf aan de slag kunt met je fiets. Natuurlijk bekijk je alle koersen in deze hippe tent. Wat mij betreft een aanwinst voor mijn stad!

Website | Facebook | Instagram

Geniet van het weekend!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply