THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie

Franse badkamer


franse badkamer

Frankrijk is mijn favoriete Europese land voor vakantie. De sfeer, de wijn en het eten, maar vooral de leuke knusse winkeltjes en de bijzondere interieurs vind ik fantastisch mooi! Zeker als je kijkt naar de Franse badkamer. Tot op heden laat ik die manier van inrichten liever aan de Fransen over, maar deze beelden zijn toch wel heel mooi..

Natuurstenen wasbak

In Frankrijk vind je vooral een brocante stijl met veel ronde vormen, natuurlijke materialen en veel lichte kleuren. Wat me direct opvalt bij deze foto’s zijn de wasbakken, veelal gemaakt van een robuuste natuursteen. Dit geeft een bijzonder effect in de badkamer.

franse badkamerfranse badkamer

Franse meubelen

Ook zie je in de Franse badkamer veel hout terug komen, zoals de wastafel op de foto hierboven. Franse meubelen zijn meestal doorleeft en daardoor krijgt de badkamer een authentieke stijl. Tegenwoordig vind je heel wat leuke Franse/ brocante winkeltjes in Nederland waar je dit soort meubeltjes kunt kopen. Of kijk op marktplaats.

franse badkamerfranse badkamerfranse badkamer

Roze rozen

Roze rozen horen thuis in de Franse badkamer. Of dit nou echter zijn, kunstbloemen of ergens op geschilderd. Voeg ze altijd toe, want daarmee krijg je de échte Franse badkamer thuis. Wat vind jij van de Franse badkamer?

Bronnen: www.lovelylife.se | Gevonden op domainehome.com | Gevonden op remodelista.com | desiretoinspire.net | decoholic.org | forumdacasa.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply