THESTYLEBOX

Binnenkijker

Frans huis met authentieke kleuren


eames chair woonkamer

In mijn volgende huis komt meer kleur. Op de juiste manier kleur aanbrengen in een interieur brengt namelijk bijzonder veel warmte en gezelligheid met zich mee. Hoe en wat weet ik nog niet precies en daarom is het fijn om bij anderen binnen te spieken hoe zij het doen. Zo vond ik dit Franse huis met authentieke kleuren een goed voorbeeld.

Mintgroene deuren

De deuren zijn niet alleen al geweldig, de kleur accentueert dit nog eens extra. Wat een prachtige kleur! Het mintgroen is ook op de lambrisering in de gang gebruikt. Wat de woonkamer wat meer diepte geeft. De blauwe plint vind ik dan wel weer iets minder, maar origineel is ’t wel.

hal mintgroen
franse keuken

Blauw in de keuken

Ook de keuken heeft een mooi kleurenpalet gekregen. Het is een mooi wit keukenblok met een goed houten blad, wat weer terugkomt in de houten kastjes aan de muur en de keukentafel. Het leuke aan deze keuken vind ik de blauwe strook op de muur. Op die manier is er heel subtiel kleur aangebracht. Op de strook hangen diverse houten kastjes, die lekker speels zijn opgehangen. Het blauw komt ook terug op de plankjes helemaal links.

scandinavische keukenbabykamer meisjeblauw behang landelijke badkamer slaapkamer meisje

Kleur in de slaapkamer

De kinderslaapkamer heeft lieflijke kleurtjes gekregen. Lichtblauw wordt gecombineerd met lichtroze en groen. Leuk idee ook die wolkjes!

Hieronder zie je een ander soort slaapkamer met veel wit. De witte vloer en witte muren worden mooi gecombineerd met het houten tafeltje en houten spiegel. Op die manier past de slaapkamer toch mooi in de rest van het huis. Het roze stoeltje brengt daarbij toch nog wat kleur aan de slaapkamer.

witte slaapkamer zwart-wit badkamer

Wat vind jij van deze binnenkijker? Laat het ons weten in de reacties of via Facebook of Instagram

Bron: insideout.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

 • Reply
  Jeanet uineken
  30 september 2016 at 22:40

  Ik zou heel graag die mooie spiegel voor de badkamer willen kopen
  Waar kan ik hem kopen?

  • Reply
   Jeanet uineken
   3 oktober 2016 at 10:11

   Ik heb volgens mij nog geen reactie gehad o
   Op mijn vraag waar ik die prachtige spiegels
   Op de badkamer foto kan kopen. Ik wil er
   Heel graag 2 hebben.

   Groetjes
   Jeanet uineken

  Leave a Reply