THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Frans appartement met metrotegels


keuken metrotegels

Très belle! Dit Franse appartement is met zóveel smaak ingericht. Wat het appartement lijkt de binden zijn de metrotegels. De hele keuken is voorzien van mijn favo keuken-/badkamer-/hipstertentjestegels. Door de mooie doorkijkjes komen de metrotegels prachtig uit.

Metrotegels keuken

De keuken is in dit Franse appartement het centrum. De keuken heeft een mooie basis gekregen met witte muren, de metrotegels en een licht houten vloer. Er is een wit keukenblok geplaatst met een donker houten werkblad. Hetzelfde hout komt mooi terug in de plankjes boven het aanrecht.

In het midden van de keuken staat een witte eetkamertafel met zwarte spijlenstoelen. Ook is er onder het raam een leuke bank ingebouwd. Dit lijkt me een heerlijke woonkeuken waar gezelligheid centraal staat.

scandinavische keuken wit hout keuken
keuken wit
badkamer
bank keuken
slaapkamer

Kleine slaapkamer

De slaapkamer is erg klein, maar de bewoners hebben het erg goed ingericht. Zowel de vloer als de muren zijn wit en dit is altijd een goed idee voor kleine ruimtes. In de slaapkamer staat een simpel bed met een donkerblauw dekbed en lichtblauwe kleden. Vooral het nisje in de slaapkamer vind ik prachtig en voor de planken is hetzelfde hout gebruikt als in de keuken. En oké, die lampen: mooi!

Wat goed is gedaan in dit Franse appartement is het gebruik van kleur. Er is een mooie basis aangelegd van wit en donker hout en in het gehele huis worden er blauwe accessoires toegepast. Dit zie je terug in de keuken en de slaapkamer. Daarnaast zijn in alle ruimtes dezelfde gordijnen gebruikt. Dit appartement is dus een goed voorbeeld van eenheid in producten en materialen, wat voor veel rust zorgt zonder saai te worden.

nisje houtgordijnen

zwart-wit badkamerplant badkamer

groen badkamer
zwart-wit werkkamer

Wat vind jij van dit Franse appartement met metrotegels?

Bron: googleusercontent.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply