THESTYLEBOX

Modern interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Fiets in het interieur


witte fiets interieur

Bij het zien van deze plaatjes word ik bijna sportief. Als in- ik wil ook fietsen! Al was het alleen maar om een fiets op te kunnen hangen in mijn interieur. Oké, alleen daarom. Zo’n mooie witte of zwart met gouden fiets vind ik echt prachtig. Er zullen vast wel wat van onze volgers zo’n mooie fiets hebben en daarom geef ik je graag tips hoe je jouw favo hobby kunt implementeren in het interieur.

Ophangsysteem fiets

Een fiets zet je normaal natuurlijk niet midden in je woonkamer, maar wanneer je zo’n mooie (vaak dure) fiets hebt en je woont midden in de stad, zonder eigen schuur, dan doe je dat wel. Wanneer je een écht mooie fiets hebt, dan kun je deze heel goed aan de muur ophangen (na het fietsen wel even je fiets poetsen). Er zijn speciale ophangsystemen voor gemaakt. Deze heb je van heel functioneel tot strak design. Op die manier wordt de fiets een echte accessoire en combineer je praktisch met mooi.

Je fiets in de gang, keuken of woonkamer neerzetten kan natuurlijk ook. Dit is iets handiger wanneer je de fiets dagelijks gebruikt en het ziet er ook heel fashionable uit.

fiets gang interieur
fiets interieur
fiets keuken
fiets muur
fiets scandinavisch interieur
fiets

Poster van een fiets

Mijn kans op een fiets in het interieur is vrij minimaal, maar gelukkig vond ik bovenstaand plaatje. Want die fiets is awesome. En heel ‘dagelijks leven’-achtig. Hoopgevend. Hieronder nog een optie: een poster van een fiets ingelijst. Ietsje minder mooi en totaal niet relevant als je niet van fietsen houdt, maar hé.

poster fiets

Wat vind jij van een fiets in het interieur?

Bronnen: dezeen.com | agentlewoman.com | witanddelight.com | thedesignfiles.net | pincher.se | cocolapinedesign.com | instagram.com/pinja.forsman/ | cocolapinedesign.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply