THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Landelijk interieur Modern interieur

Ensuit deuren


witte ensuit deuren

Deuren. Ik heb er wat mee. Wellicht vind ik alle deuren die ik tegen kom in interieurs van anderen zo mooi, omdat ik een huurhuis heb met een mintgroene voordeur en oranje balkondeuren. Wie bedenkt zoiets? Goed. Ik schreef al eens een blog over oude deuren en industriële deuren, maar nu zijn de ensuit deuren aan de beurt. Ze zijn fantastisch, omdat ze twee ruimtes op een geweldige manier scheiden.

Witte ensuit deuren

Op de eerste foto zie je direct een mooi voorbeeld van de ensuit deuren in het interieur. De witte ensuit deuren scheiden de woonkamer van volgens mij de hal en dit levert dit mooie doorkijkje op.

Op het beeld hieronder zie je de industriële variant van de ensuit deuren. De zwarte deuren scheiden de badkamer van de slaapkamer, maar doordat er ramen in zitten blijft het heel licht en open.

ensuit deuren
ensuit deuren landelijk
moderne ensuit deuren
schuifdeuren

Open deuren

Het voordeel van ensuit deuren is dat ze zowel dicht als open kunnen. Vaak zullen ze open staan, dit geeft namelijk veel licht en ruimte aan de inrichting. Maar mocht jij heel  de tv heel hard aan willen en de ander wil rustig een boek lezen, dan zijn de ensuit deuren natuurlijk bijzonder handig.

Voordat je ensuit deuren aanschaft is het handig om na te gaan waarvoor je de deuren wilt gebruiken. Denk je dat je de deuren veel dicht hebt, dan is het wellicht verstandiger om deuren te kiezen met veel ramen, dan gaat er niets verloren van het licht in beide kamers. Zijn ze veel open, dan kun je voor zowel open als dicht gaan.
zwarte ensuit deuren

Wat vind jij van de ensuit deuren?

Bronnen: myscandinavianhome.blogspot.se | fashiongrillblog.com | danielleverhelst.nl | nspiratie-interieur.nl | remymeijers.nl | hollandshuis.eu

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply