THESTYLEBOX

Interieur ideeën Woonaccessoires

Een vloerkleed verbindt je interieur


Wist je dat een vloerkleed ervoor zorgt dat alles in je interieur bij elkaar past? Hoe? Door in dat kleedje alle kleuren in je woning te combineren. Zo maakt een vloerkleed echt de verbinding. Een functie waar je niet direct aan denkt en laten we eerlijk zijn. Weer eens wat anders, dan iets onder het vloerkleed schuiven…

Een vloerkleed verbindt je interieur

Waar leg je het vloerkleed neer?

Meestal ligt een vloerkleed in de zithoek. Bijvoorbeeld voor of onder de bank in de woonkamer, of naast je bed in de slaapkamer. Het is maar net wat je zelf de beste plek vindt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de tafel centraal in het midden van het kleed te zetten, dat maakt dat het daardoor net voor de bank ligt, afhankelijk natuurlijk van de grootte van het kleed. Een vloerkleed zorgt ervoor dat de woning er lekker knus uitziet, vooral als je gekozen hebt voor een bijvoorbeeld een gegoten vloer.

Een vloerkleed verbindt je interieur

Inpiratie

Wil je inspiratie opdoen voor leuke vloerkleden? Kijk dan eens naar de vloerkleden van Kwantum. Ronde, grote, kleine, allerlei verschillende hippe vloerkleden zijn hier te vinden. Voor de woonkamer, maar sommige vloerkleden van Kwantum zijn ook prima geschikt voor de kinderkamer. Op die plek zorgt een vloerkleed ervoor dat je geen koude voeten krijgt, als je je bed uitstapt. Daarnaast heeft Kwantum een ruim assortiment vloerkleden die eigenlijk overal in de woning neergelegd kunnen worden.

Een vloerkleed verbindt je interieur

Kleuren en materialen

Nog even terug naar de verbindende factor van een vloerkleed. Dit kan door rekening te houden met de kleuren die in je interieur te vinden zijn, maar ook met de materialen. Je kunt je voorstellen dat een schapenvacht kleed een ander effect heeft dan een handgeweven kleed van katoen. Kijk goed naar je interieur, voor je een kleed uitkiest. De keuze voor een kleed is ook afhankelijk van andere factoren. Ben je bij het dragen van kleding gevoelig voor synthetische materialen, kies dan voor een katoenen kleed. Grote kans dat je blote voeten dat een stuk prettiger vinden aanvoelen!

Een vloerkleed verbindt je interieur

Een vloerkleed verbindt je interieur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Joyce van Belle
    27 maart 2019 at 15:35

    Een vloerkleed is voor mij echt een must, dat maakt het af vind ik. Leuk om te lezen dat jij daar ook zo over denkt! 🙂

  • Leave a Reply