THESTYLEBOX

Binnenkijker

Een modern kleurrijk interieur


modern-kleurrijk-interieur-03

Vrolijke kleuren lijken tegenwoordig steeds minder te worden gebruikt in interieurs. We gebruiken steeds meer neutrale tinten en natuurlijke tinten in plaats van vrolijke en felle kleuren. Toch zijn er veel leuke interieurs te vinden die hier en daar lekker wat kleur hebben. Ook al gebruik ik zelf niet heel veel verschillende kleuren in mijn eigen interieur, ik vind het toch prettig om naar te kijken. Dit modern kleurrijk interieur uit Californië, Amerika, is minimalistisch ingericht met gerichte kleuren hier en daar.

Modern kleurrijk interieur: design én minimalistisch

Een interieur met vele gezichten van chic tot minimalistisch. Het is een divers interieur met veel verschillende stijlen en invloeden maar toch ingericht in een bepaalde eenheidsstijl. Zo zie ik bijvoorbeeld materialen zoals beton in een modern en strakke vorm maar ook in een sierlijke vorm zoals boven de haard.
modern-kleurrijk-interieur-02

modern-kleurrijk-interieur-01

modern-kleurrijk-interieur-04

De contrasten in kleuren en materialen zijn ook goed te zien. Zet bijvoorbeeld het beton eens naast de gouden frames van de fauteuils: twee totaal verschillende stijlen en uitstralingen.

modern-kleurrijk-interieur-08

modern-kleurrijk-interieur-07

Maar ook retro zien we hier terug!

Niet alleen minimalistisch maar de retro look zien we hier vertegenwoordigd. De tijdloze Eames stoel, de ronde tafel met typische retro voet en de patronen op de kussens geven een retro gevoel in deze eetkamer.

modern-kleurrijk-interieur-06

modern-kleurrijk-interieur-05

Het huis hangt vol met opvallende kunstwerken die de sfeer goed bepalen in de interieurs. Van foto’s tot grafische beelden: ze zijn allemaal sfeerbepalend! Hierin speelt de kleur van de kunstwerken natuurlijk een grote rol. In dit interieur is er gekozen om de kleuren van de kunstwerken terug te laten komen in de rest van het interieur. Hierdoor passen ze perfect bij alle accessoires en meubels van dit modern kleurrijk interieur.

Bronnen: chicdeco.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply