THESTYLEBOX

Geen categorie

Een kledingkast op maat stel je gemakkelijk online samen


Begint jouw kledingkast het na al die jaren een keer te begeven? Of ben je bezig met de inrichting van je slaapkamer en past je huidige kledingkast niet meer bij je nieuwe slaapkamerinrichting? Dan zou je naar de dichtstbijzijnde IKEA kunnen gaan om daar een kast uit te zoeken die half Nederland in de slaapkamer heeft staan. Maar, je kan ook echt iets unieks in huis halen. Iets wat speciaal op maat gemaakt is voor jou. Slaapkamerweb.nl helpt je hier graag bij.

Kledingkast op maat

One-stop-shop voor al je slaapkamermeubels

Slaapkamerweb is in een kleine 10 jaar uitgegroeid van lokale slaapkamerspeciaalzaak in Zutphen naar een webshop met een enorm (slaapkamer)assortiment. Je kunt bij Slaapkamerweb terecht voor praktisch alle benodigdheden voor de slaapkamer. Bedden, kledingkasten, beddengoed en matrassen in alle soorten, formaten en kleuren. Maar waar Slaapkamerweb echt bekend om staat zijn toch wel de kwalitatieve kledingkasten, welke allemaal op maat gemaakt kunnen worden.

Kledingkast op maat

Kledingkast op maat

Type kast voor elk interieur

Door de opkomst van Social Media zijn mensen zich steeds meer en meer bezig gaan houden met het interieur van hun huis. Zo is ook de slaapkamer een plek geworden waar veel mensen hun smaak willen laten terugkomen. Doordat iedereen steeds meer de neiging heeft om zijn of haar persoonlijke smaak terug te laten komen zijn meubels op maat nodig. Zo dus ook in de slaapkamer.

Slaapkamerweb speelde hier slim op in en biedt een enorme diversiteit aan kledingkasten aan die, tegen een scherpe prijs, allen op maat gemaakt kunnen worden. Zo is er een type kast voor elk interieur te vinden en samen te stellen.

Kledingkast op maat

Kledingkast op maat

Kledingkast samenstellen

Het begint bij het kiezen van een type kast: draaideurkast, zweefdeurkast of schuifdeurkast. De zweef- en schuifdeurkast zijn hier de moderne varianten. De deuren hiervan hangen in de kast, waardoor de kast een strakke uitstraling heeft en minder ruimte inneemt. De draaideurkast noemen we ook wel de klassieke kledingkast. Met naar buiten openslaande deuren zien we deze nog steeds het meeste terug.

Kledingkast op maat

Een type kunnen kiezen? Dan is het tijd voor een basismodel. Deze vallen binnen hetzelfde type kast als je gekozen hebt, maar dan met unieke eigenschappen zoals hoogglans of een streeppatroon. Eenmaal gekozen kan de pret beginnen: nu kan je namelijk zelf de kleur, het formaat, de handgrepen en nog veel meer aanpassen! Zo maak je een kledingkast die perfect bij je eigen smaak past. Als laatste kan je aan het einde ook nog zelf de kastindeling bepalen. Nooit meer een overvloed aan ongebruikte legplanken of lege hangrekken. Kies wat je nodig hebt en laat de rest achterwege!

Kledingkast op maat

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply