THESTYLEBOX

Slaapkamer inspiratie Vintage interieur

Eén bed, 10 mogelijkheden


één bed 10 mogelijkheden

Eigenlijk wilde ik een blog gaan schrijven over bedden van staal, want die vind ik fantastisch mooi. Op zoek naar goed beeldmateriaal kwam ik steeds dit stalen bed tegen, maar dan anders gestyled. Super leuk,  omdat je dus met één bed en een paar kleine aanpassingen een heel andere slaapkamer kunt creëren!

Kleurrijk beddengoed

De stylisten hebben voor elke foto ander beddengoed gebruikt en daarbij een nachtkastje en variërende accessoires gezocht. Je ziet veel kleur en allerlei diverse printjes bij elkaar. Op één of andere manier past het toch allemaal bij elkaar.

één bed 10 mogelijkhedenéén bed 10 mogelijkhedenéén bed 10 mogelijkhedenéén bed 10 mogelijkhedenéén bed 10 mogelijkhedenéén bed 10 mogelijkheden

Afwisseling gevraagd!

Zelf ben ik niet een enorme fan van te veel kleur in huis (beetje saai wellicht), dus ik zou zelf gaan voor iets zoals hieronder. Het voordeel van de slaapkamer is toch wel dat je snel en gemakkelijk kunt en moet afwisselen van beddengoed (je moet toch aantal keer per maand wassen..) en daarmee in een handomdraai een andere slaapkamer creëert.

één bed 10 mogelijkhedenéén bed 10 mogelijkheden

Uniek stalen bed

Ten slotte nog wat over dat bed. Hij is mooi hè? Het bed is gewoon een standaard bed, maar er is een stalen frame achter gezet als hoofdeinde. Dit geeft een heel vintage en authentiek resultaat. Om het nóg wat unieker te maken is een stuk van het frame wit geschilderd. Fantastisch mooi! Welke van de 10 mogelijkheden vind jij het mooist?

één bed 10 mogelijkheden

Bron: urbanoutfitters.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply