THESTYLEBOX

Interieur ideeën Modern interieur Slaapkamer inspiratie Woonaccessoires

Droomslaapkamer: donkergroen en cognac leer


donker groene muur

Binnenkort hoop ik te verhuizen naar (in mijn hoofd) enorme appartement. Gevonden heb ik ‘hm nog niet, maar ik kijk er naar uit. Mijn droomslaapkamer heb ik al ingericht. Donkergroen wordt het. Met cognac leer. Geheel geïnspireerd door bovenstaand plaatje. Prachtig.

Donkergroene muur

Donkergroen is helemaal hip in het interieur tegenwoordig. Dit verbaast mij niets, want het is zo’n warme en diepe kleur. Ideaal voor de slaapkamer, want met deze kleur creëer je zonder veel moeite een fijn holletje om in weg te kruipen. Met Netflix en een goede kop thee.

Doordat het zo’n populaire kleur is, verkoopt menig verfmerk dit groene goedje. Ga bijvoorbeeld voor ‘Secret Scarabee – Creations’ of ‘Ral 6009 – Expert’ van Flexa. Of ‘Verruiming’ van Histor of ‘Pine’ van vtwonen.

groene muur slaapkamer

Cognac leer in de slaapkamer

De bovenstaande slaapkamer heeft een geweldig hoofdeinde van cognac leer. Ik vond deze variant op de website van bythornam. Een Deens design label met gratis verzending, ook naar Nederland.

Een prachtding, maar je kunt ook op andere manieren cognac leer in de slaapkamer brengen. Met kussentjes bijvoorbeeld of ga voor een lederen stoel. Goed voorbeeld is de vlinderstoel waar we ooit al eens een blog over schreven.
cognac slaapkamer

Vind je zo’n groene muur net wat te heftig? Ga dan voor een lambrisering in deze kleur of een goed kleurvlak. Natuurlijk kun je het ook gewoon laten bij groene planten in combinatie met cognac accessoires.

Wat vind jij van een donkergroene slaapkamer met cognac leer? Laat het ons weten, vinden we leuk! 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply