THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie

Douche met glazen wand


douche glazen wand

Bij het zien van bovenstaand beeld krijg ik spontaan een vakantiegevoel (niet dat ik ooit zo’n badkamer heb gehad tijdens een vakantie- maar dat geheel terzijde). Het hout in de badkamer, de ruimte, het wit, de mooie zwarte tegelvloer: om weg te dromen! Ook de glazen wand in douche vind ik bijzonder mooi.

Schep ruimte

Het eerste beeld is wellicht wat onrealistisch, dus ik ging op zoek naar meer voorbeelden van douches met glazen wanden. Het is namelijk vrij handig om een zekere afscheiding te hebben tussen de douche en de rest van de badkamer. Een wand van glas zorgt daarvoor, maar doordat je er doorheen kunt kijken lijkt de badkamer niet direct kleiner.

douche glazen wanddouche glazen wanddouche glazen wanddouche glazen wanddouche glazen wanddouche glazen wand

Alledaagse badkamer

Bovenstaand beeld vind ik een goed beeld van een ‘alledaagse badkamer’ waar de glazen wand mooi is toegepast. Het is een vrij kleine badkamer, maar door de ruime opstelling lijkt het weer redelijk groot. Door de witte en licht grijze tegels lijkt de badkamer al wat groter, maar de glazen wand tussen de douche en de rest van de badkamer zorgt ervoor dat de douche onderdeel is van de rest van de badkamer in plaats van een aparte cabine. Wat vind jij van de glazen wand in de douche?

Bronnen: thefabweb.com |  plataformaarquitectura.cl | facebook.com/axor.design | kraszewska.com.pl | nickwooster.com | homedsgn.com | scandinaviandeko.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply