THESTYLEBOX

Interieur ideeën Woonkamer inspiratie

Donkere kleur woonkamer


donkere kleur woonkamer

Wanneer je een grote woonkamer hebt, kun je voor de verandering ook eens gaan voor een donkere kleur op de muur. Een donkere kleur geeft veel sfeer en warmte af en biedt vele mogelijkheden.

Verschillende donkere kleuren

Op de eerste foto is goed te zien wat een donkere kleur doet in de woonkamer. Op de achterste wand is een donker groene kleur gebruikt en op de voorste muur een iets lichtere kleur. Beide kleuren passen fantastisch bij elkaar en je ziet dat er een mooie sfeer hangt in de woonkamer. Mooi gecombineerd met de bruine eetkamerstoelen en de fantastische zwarte lamp. Op de foto hieronder zie je een mooie leemgroene kleur, leuk!donkere kleur woonkamer donkere kleur woonkamer donkere kleur woonkamer donkere kleur woonkamer

Licht vs robuust

Naast de groen-tinten die je op een aantal beelden bent tegengekomen zijn allerlei kleuren grijs ook populair als donkere kleur in de woonkamer. Op het beeld hierboven gecombineerd met een witte muur en dat brengt wat licht in de woonkamer. Op de foto hieronder zie je een woonkamer met een donker grijze muur gecombineerd met allerlei donkere en natuurlijke materialen. Het geeft een robuuste en stoere look aan de woonkamer.

donkere kleur woonkamer donkere kleur woonkamer donkere kleur woonkamer

Combineer met felle kleur

Ten slotte is een donkere kleur in de woonkamer ook prima te combineren met een felle kleur, zoals op bovenstaande foto: een diep blauwe kleur met een okergele fauteuil. Mooi!

Bronnen: vtwonen.nl | vtwonen.nl | yellowtrace.com.au | 79ideas.org | blogs.cotemaison.fr | planete-deco.fr | sfgirlbybay.com | abeautifulmess.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply