THESTYLEBOX

Slaapkamer inspiratie

Donkerblauwe slaapkamer


donkerblauwe slaapkamer

Donkerblauw in huis is niet direct mijn keuze, maar bij het zien van bovenstaand beeld kwam daar een lichtelijke twijfel. Want, wooh. Mooi! Ook was ik altijd van mening dat donkerblauw en zwart geen mooie combinatie is, maar in deze slaapkamer is dit juist perfect samen. Tijd om meer inspiratie te zoeken voor de donkerblauwe slaapkamer!

Schilder je muur donkerblauw

Als je voor donkerblauw in de slaapkamer wilt gaan, heb je vele opties. Zo kun je kiezen om de muur in donkerblauw te schilderen, zoals op de beelden hieronder. Op de foto die je direct hieronder ziet, is de muur op een heel bijzondere manier geschilderd. Het lijkt wel een soort lucht! Ook kun je muur half schilderen en de rest wit laten, heel mooi!

donkerblauwe slaapkamerdonkerblauwe slaapkamerdonkerblauwe slaapkamerdonkerbldonkerblauwe slaapkamerauwe slaapkamerdonkerblauwe slaapkamer

Kies donkerblauwe accessoires

Vind je een donkerblauwe muur iets teveel van het goede? Ga dan voor donkerblauwe accessoires in de slaapkamer! Bijvoorbeeld een dekbed, kaarsen of vaasjes. Ook het onderstaande bed is enorm mooi en past perfect in de donkerblauwe slaapkamer. 

donkerblauwe slaapkamer

Combineer met donkerblauw

Donkerblauw laat zich met heel veel kleuren combineren. Zelf vind ik een combinatie met wit erg mooi, maar je kunt ook gaan voor donkerblauw met zwart, hout, goud of zelfs met aardetinten voor een robuuste look in de slaapkamer. Wat vind jij van de donkerblauwe slaapkamer?

Bronnen:fantasticfrank.wordpress.com | desireecasoni.com | sfgirlbybay.com | sfgirlbybay.com | madaboutthehouse.com |zulily.hardpin.com | stylebyemilyhenderson.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply