THESTYLEBOX

Do-it-yourself Industrieel interieur Interieur ideeën Landelijk interieur Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Do-it-yourself met bloemen en vaasjes: zomer in huis!


diy bloemen huis

Als je ons volgt op Instagram, dan heb je vast ontdekt dat ik echt giga fan ben van bloemen in huis. Het maakt het geheel gewoon wat vrolijker en daar houd ik van. Kleur in huis die veranderbaar is. Ook zo’n pluspuntje. Daarnaast vind ik het leuk om leuke do-it-yourselfs in huis te hebben, zodat mijn interieur wat meer karakter krijgt. Echt handig ben ik niet, dus het blijft vaak bij simpel of mislukt. Dus dan liever dat eerste. Combineer mijn simpele DIY’s met bloemen en daar is de blog: Do-it-yourself met bloemen en vaasjes: zomer in huis!

Dit heb je nodig

– Glazen vaasjes: ik vond die van mij bij Tuinland, ook online te bestellen.
– Bruin touw: te koop bij HEMA, Action etc.
– Bloemen naar keuze.

Voor de bloemen ging ik naar de markt en vond een pakket bloemen die ik ook wel zomer noem. Tulpen, hyacinten, een groen bloemetje -waarvan ik de naam niet weet- en leuke groene takjes zaten bij één. Een prachtig kleurenpalet voor in huis als je het mij vraagt. Natuurlijk kun je de vaasjes vullen met alle bloemen die je wilt. Echt veel past er overigens niet in, dus koop er niet teveel. Je kunt ook gaan voor een aantal groene takjes, dat staat wat langer dan bloemen.

do it yourself bloemen

Stappenplan DIY

Het maken van deze diy is heel simpel. Je pakt een aantal van de glazen vaasjes, ik nam er drie (maar dit kan altijd meer/minder), bint ze vast aan het touw en schroeft het geheel in het plafond. Makkelijk, toch?

bloemen interieur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply