THESTYLEBOX

Interieur ideeën Vintage interieur

Dierengewei in huis


dierengewei huis

Je houdt ervan of je vindt het vreselijk: een dierengewei in huis. Het geeft een natuurlijke en stoere look in huis en er is genoeg keuze. Van opgezette dierenhoofden tot alleen het gewei van een hert. Ik ben super benieuwd wat jij van deze woonaccessoire vindt!

Dierengewei: multifunctioneel

Op bovenstaand beeld is een dierengewei in het wit geschilderd en wordt het gecombineerd met een bijpassende print en mooie quotes. Daarnaast past het dierengewei bijzonder goed bij de robuuste muur. Op onderstaande foto is een dierengewei in bruin en wit opgehangen boven de bank en wordt het verder niet aangekleed met andere accessoires. Op een ander beeld zie je dat een dierengewei wordt gebruikt als kapstop: super leuk! 

dierengewei huis dierengewei huisdierengewei huis

Vintage look

Het dierengewei leent zich ook perfect om er een aantal bij elkaar te hangen. Op bovenstaande foto geeft het geheel een vintage uitstraling. Dit komt ook door de mooie bruine koffers, die er goed bij passen. Op de foto hieronder lijken een aantal echte hertenogen je aan te staren. Ik zou er bang van worden als het bij mij thuis zou zijn, maar ik kan me voorstellen dat je dit leuk vindt. Wat vind jij van de dierengewei in huis? dierengewei huis

Bronnen: decordots.com | lovelylife.se | trendenser.se | bloodandchampagne.com | refinery29.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply