THESTYLEBOX

Modern interieur Woonaccessoires

Designer: Hayon studio


designer hayon studio

We hebben allemaal wel een zwak voor mooie design producten. Daarom ging ik op zoek naar een unieke designer en vond Hayon studio. Jaime Hayon ontwerpt meubelen, lampen, accessoires en alles is even uniek. De Spanjaard combineert barokke elementen, humor en een tikje kitsch met een buitengewoon hoog afwerkingsniveau en oog voor detail.

Jaime Hayon

Jaime Hayon woont in London en hij heeft kantoren in Barcelona en Treviso (Italië). Over de hele wereld verscheen zijn werk in de meest prestigieuze kunst- en designpublicaties. Ook won hij talrijke prijzen en hij ontwerpt ook in opdracht, bijvoorbeeld voor het Groninger Museum.

designer hayon studio

Design stoelen

Eén van de ontwerpen van Hayton studio is de ‘Catch Chair For & Tradition’. Inspiratie voor de design stoel haalde Jaime Hayon uit de harmonie van rondingen. Bochtige bewegingen in de natuur, de push en pull van ronde vormen en het samenspel van licht en schaduw. Jaime Hayon wilde een design stoel ontwerpen die een flexibele, comfortabele vorm heeft die zich aanpast aan verschillende soorten lichamen. Daarnaast heeft de design stoel een moderne en uitnodigende vorm. De design stoelen op het tweede beeld heten de ‘Piña Chair For Magis’.

designer hayon studiodesigner hayon studio

Design lampen

Hieronder zijn de design lampen ‘PARACHILNA ABALLS LAMPS’ en ‘Santas For Metalarte’ te zien. Beide lampen gemaakt in opdracht. Simpele design lampen, maar in fantastische unieke vormen. Wat vind jij van de design producten van Jaime Hayon?

designer hayon studiodesigner hayon studio
Bron: hayonstudio.com 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply