THESTYLEBOX

Woonaccessoires

Design klokken


design klok

De laatste tijd heb ik iets met klokken. Geen idee waar het vandaan komt, maar het is zo’n plotselinge liefde voor een interieur item. Het zijn dan wel de design klokken waar mijn hart harder van gaat tikken. Ik zal wel direct toegeven dat ik een klok vrijwel altijd stil zet, want ik kan helemaal niet tegen dat getik van klokken dat ik altijd lijk te horen. Dus een klok heeft bij mij vrij weinig nut. Maar heb ik design al genoemd? Precies. Altijd welkom bij mij thuis.

Design merken

Heel wat mooie merken hebben één/ meerdere klokken in hun collectie. Een goed voorbeeld is het merk LEFF Amsterdam. Op bovenstaande en onderstaande beelden zie je design klokken van LEFF Amsterdam. De eerste is uitgevoerd in prachtig wit keramiek met bamboe wijzers. Het klokje heet: ‘Tile’, omdat de design klok iets weg heeft van een tegeltje. De design klok is ook verkrijgbaar in het grijs. De design klok op onderstaand beeld is ook van het design merk LEFF Amsterdam en is gemaakt van vilt. Over unieke materialen gesproken.

leff vilt design klok orange paperpulp klok

Paperpulp

Het lijkt nu helemaal hot te zijn: paperpulp. Je vindt er vanalles van en zo zijn er ook de paperpulp design klokken. Ik vond een aantal hele leuke voorbeelden. Zo zie je op bovenstaande foto een klok van Orange Dutch Design, ontworpen door Chris Koens & Ramón Middelkoop en zij zeggen over deze design klok: ‘Maximum joy with a minimum of waste’. Ook Zuiver is in-to de paperpulp. Zij hebben een heel aantal design klokken in hun collectie, waar je er een aantal in deze blog van vindt. Mooi!

paperpulp klok puik design klok zuiver beton klok zuiver klok

Wat is jouw favoriete design klok?

Bronnen: wonenmetlef.nl | wonenmetlef.nl | liefsm.nl | showhome.nl | fonq.nl | lil.nl | bol.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply